Başarı Milletin ve Teşkilatın - Son Dakika
Güncel

Başarı Milletin ve Teşkilatın

Başarı Milletin ve Teşkilatın

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, 12 Haziran seçimlerindeki başarının milletin ve teşkilatın başarısı olduğunu bildirdi.

13.06.2011 16:39

AK Parti'nin Gebze'de 6 yıl ilçe başkanlığını yapan ve 12 Haziran seçimlerinde Kocaeli milletvekili seçilen Mehmet Ali Okur, seçim sonuçları ile ilgili bir değerlendirme yaptı.

AK Parti Gebze Seçim Koordinasyon merkezi önünde önceki akşam toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Okur, bu başarının teşkilatın, milletin başarısı olduğunu belirterek, emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına, milletvekili adaylarına, aday adaylarına, belediye başkanlarına, il genel ve belediye meclis teşekkür etti.

Milletin emaneti ve yetkiyi AK kadrolara yeniden verdiğini ifade eden Okur,' Milletimizin bize yüklediği yük ve sorumluluğun farkındayız. Kocaeli'de omuz omuza vererek bu başarıyı hep birlikte elde ettik. Asla ve asla ayaklarımız yerden kesilmeyecek. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. 2002'deki heyecanımız neyse bugün de aynı. Hizmetlere devam edeceğiz. Kocaeli'nin verdiği onurlu ve gururlu görevi en iyi şekilde yapacağım' diye konuştu

Kedisine oy veren ve vermeyen herkese teşekkür eden Okur, Kocaeli ve Gebze bölgesini mecliste en iyi şekilde temsil edeceğini, hizmet ayrımcılığı yapmayacağını, kolay ulaşılabilen, seçim bölgesi ve teşkilatları ihmal etmeyen, kendisine oy veren ve vermeyen herkesin milletvekili olacağını kaydetti.

Hizmetlerinden dolayı Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar'a da teşekkür eden Okur," Bize ağabeylik yaptı. Gebze bölgesine yapılan hizmetlerin altında imzası var. Bundan sonrada tecrübelerinden istifade edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Partililerin tebriklerini kabul eden Okur'u bu mutlu anında eşi Nurten ile kızları Senanur ve Betül'de yalnız bırakmadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başarı Milletin ve Teşkilatın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement