Bartın Belediyesi 17. Kitap Fuarını Açtı - Son Dakika
Güncel

Bartın Belediyesi 17. Kitap Fuarını Açtı

Bartın Belediyesi 17. Kitap Fuarını Açtı

Bartın Belediyesi 17. Kitap Fuarı törenle açıldı.

14.11.2013 22:32  Güncelleme: 00:54

Bartın Belediyesi 17. Kitap Fuarı törenle açıldı.

Bartın Valisi Ali Çınar, Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki fuarın açılış töreninde yaptığı konuşmada, 17 yıldır sürdürülen kültür hizmetinin gelenekselleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kitapların mantık ve mantaliteyi geliştirdiğini, ufku açarak yorum yapma yeteneğini güçlendirdiğine dikkati çeken Çınar, şöyle konuştu:

"Kitaplar, yolumuzu aydınlatan birer kandil, birer ışıktır. Biz geleceğe onlarla doğru, iyi yönde ilerleyebiliriz. Kitaplar günümüzde özellikle internetin yayılmasıyla, elektronik materyallerin hayatımıza çok fazla girmesiyle biraz formunu değiştirdi. Kimimiz, basılı kitapların sayfasını çevirerek okumayı sürdürüyoruz ama özellikle genç kuşaklarımız bu kitapları internet ortamından okumak istiyor. Eminim ki sayfalarını çevirerek kitap okumak daha güzeldir. Bize bu kitapları hediye eden, zamanlarını harcayarak, fikirlerini yorarak bize bu eserleri hazırlayan tüm yazarlarımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum çünkü bu kitaplar emeğin, gayretin ürünüdür."

Merkez Valisi İsa Küçük ise her kitap fuarının, kitapla her buluşmanın iyilik, güzellik ve doğruluk olduğuna dikkati çekerek, "İyiliği bir ahlak kavramı, güzelliği estetik kavram, doğruluğu da insani bir kavram olarak kullandım. 17 yıldır da bu kavramlar Bartın'da yaşıyor" diye konuştu.

- "Kültür ve sanat, insanoğlu için yol gösterici olmuştur"

-kitap fuarı

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bartın Belediyesi 17. Kitap Fuarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement