Barajda Boğulan Gençler Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Barajda Boğulan Gençler Son Yolculuğuna Uğurlandı

Barajda Boğulan Gençler Son Yolculuğuna Uğurlandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, dün meydana gelen olayda serinlemek için girdikleri barajda boğulan gençler son yolcuğuna uğurlandı.

11.08.2013 16:01

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, dün meydana gelen olayda serinlemek için girdikleri barajda boğulan gençler son yolcuğuna uğurlandı.

Olay, ilçeye bağlı Gökçehüyük köyündeki gölette meydana gelmişti. Seydişehir'den iki motosikletle çıkan arkadaşlar Kaan Tüfekçi (19), Bekir Boğa (18), Yunus Aydın (19) ve Ahmet Mert (18) Gökçehüyük Göleti'ne gitti. Gençlerden Ahmet Mert yüzme bilmediği için gölete girmezken, 3 arkadaş gölete girdi. Gölette bir süre yüzen arkadaşlar saat 18.00 sıralarına kayboldu. Arkadaşlarının suda kaybolduğunu gören Ahmet Mert de, jandarma ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri Beyşehir ilçesi ve Antalyada'dan arama kurtarma ekibi çağırdı. Arama kurtarma ekibi 3 gencin cesedini saat 23.30 sıralarında göletten çıkardı. Kaan Tüfekçi ile Yunus Aydın'ın Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nda aynı sınıfta okudukları, Bekir Boğa ve Ahmet Mert'in ise Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi Motor Bölümü'nde okudukları öğrenildi.

Boğulan gençlerden 4 kardeş oldukları öğrenilen Yunus Aydın saat 10.00'da Seydişehir'e bağlı Tepecik köyünde defnedilirken, evin 2 çocuğundan büyüğü olan Bekir Boğa ise Seydişehir Ulukapı Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Kızılcalar Mezarlığı'na defnedildi.

Konya'dan Seydişehir'e gezmeye gelen Kaan Tüfekçi'nin cenazesinin ise Konya'da defnedildi öğrenildi. Konuyla ilgili konuşan Bekir Boğa'nın halasının oğlu Muttalip Balta, "Dün iki motosikletle serinlemeye gittiklerini öğrendik ve bu acı olayı duyduk. Allah hepimize sabır versin" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Barajda Boğulan Gençler Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement