Bandırmaspor'dan Eleştirilere Cevap - Son Dakika
Güncel

Bandırmaspor'dan Eleştirilere Cevap

Bandırmaspor\'dan Eleştirilere Cevap

– TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor'un başkanı Erhan Elmastaş, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör İsmail Ertekin basın toplantısı düzenleyerek merak edilen soruları yanıtladı.

28.10.2016 19:05

– TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor'un başkanı Erhan Elmastaş, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör İsmail Ertekin basın toplantısı düzenleyerek merak edilen soruları yanıtladı.

Dört as oyuncunun disiplinsiz hareketler nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılması ile ilgili konuşan Ertekin, futbolculardan Furkan'ın affedildiğini söyledi. Futbolcuların kadro dışı bırakılmasının nedenlerine de değinen Ertekin, "İki arkadaş kulüp aleyhine konuşmalarından dolayı, bir arkadaşımız sosyal yaşantısı kulübe yakışmadığı için süresiz kadro dışı bırakıldı. Şu an affettiğim Furkan'ın nedeni bireyseldi ve affettik. Ertekin asla kanıtsız ve olayları incelemeden ceza vermez. Biz bu ligin acemi takımı olduğumuz için 5 maçta hakem hatası nedeniyle puan kaybettik. Sayısal eksiğimiz var, ara transfer mutlaka yapacağız. Şu an 19 oyuncumuz var. Asla istifayı düşünmüyorum. Yönetim Kurulu giderse, ben de giderim. Biz bir lig atladık hala farkında değiliz. Bandırma'yı özlediğimiz yerde göreceğiz. Bandırmaspor bu ligin en doğru kulübü, bugüne kadar ödemelerini zamanında yapıyor" dedi.

ELMASTAŞ; İŞADAMLARI RANDEVU VERMİYOR

Başkan Elmastaş da kulübün ekonomik durumu ile ilgili bilgiler verdi. Kulüpten günü geçmiş borcu olan herhangi bir oyuncunun olmadığını aktaran Başkan Elmastaş, "Bandırma sanayicilerinden hiç destek almamamıza rağmen elimizden geldiğince gününden önce oyunculara verdiğimiz çekleri ödedik. Bandırmalı sanayicilerin destek yok. Reklam ve sponsorluk istiyoruz. Türkiye'nin en büyük fabrikalarından biri Ramazanda randevu istememe rağmen hala gün bilgisi vermedi. Bu lig seyircisi, olan lig. Seyircisi olan takımlar buraya gelecek. Onlara kale arkalarını açacağız. Bu maçlardan dolayı Bandırma'yı tüm ulusal kanallar gösterecek" dedi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırmaspor'dan Eleştirilere Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement