Bandırma'da Engelli Seçmene Hanutça'dan Destek - Son Dakika
Güncel

Bandırma'da Engelli Seçmene Hanutça'dan Destek

Bandırma\'da Engelli Seçmene Hanutça\'dan Destek

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, 5 yıl önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Armağan Kanalp'ı oyunu kullanması için Hasan Atlı İlköğretim Okulu'na götürdü.

01.11.2015 12:39

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, 5 yıl önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Armağan Kanalp'ı oyunu kullanması için Hasan Atlı İlköğretim Okulu'na götürdü. Oy kullanma işlemi ardından Havutça, okulun girişindeki engelli rampasından Kanalp'i indirirken zorlanınca, çevredekiler kendisine yardım etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma'da oturan ve 5 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası bir daha yürüyemeyen Armağan Kanalp'in oy kullanabilmesi için destek oldu. Tekerlekli sandalyedeki Kanalp'i evinden alarak, oy kullanacağı Hasan Atlı İlköğretim Okulu'na getiren CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, "Vatandaşlarımız '1 oy ile ne olacak?' demesin. 1 oy ülkenin kaderini değiştirecektir. Onun için herkes oyunu kullansın. Seçimlerin ülkemize barış ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Hanutça, oy kullanma işlemi ardından okulun girişindeki engelli rampasından Kanalp'i indirirken, zorlanınca, çevredekiler kendisine yardım etti.

Fotoğraflı - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırma'da Engelli Seçmene Hanutça'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement