Balkanlar'ın Tam Zamanı! - Son Dakika
Güncel

Balkanlar'ın Tam Zamanı!

Balkanlar\'ın Tam Zamanı!

Tarih, kültür, doğa, deniz karışımı tatilin adresi Balkanlar Prontotour ile güzel.

11.06.2013 10:00

Müşterilerinin ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre birçok alternatifi bir arada sunan Prontotour, Balkan coğrafyasına yazın en güzel dönemlerinden olan 21 Haziran'dasınavların bitmesini, okulların kapanmasınıve yazın gelmesini heyecan ile bekleyen seyahat severler için Balkan turu düzenliyor.

Prontotour, 44.000 yıllık tarihi boyunca bir çok medeniyeti barındırıp, izlerini taşıyan Balkanlara düzenlediği tur ile seyahat severlere, en iyi korunmuş Osmanlı köyünü ziyaret edebilme, Osmanlı'dan kalma eserleri görme, Dalmaçya Sahilleri olarak adlandırılan Avrupa'nın en güzel sahil şeritleri ve plajlarıyla ünlenmiş Dubrovnik'i görme fırsatını ekonomik fiyatlar ile sunuyor.

Özel uçak seferi ileDubrovnik,Split ve Trogir şehir turları, 4 gece konaklama, Türkçe rehberlik hizmetleri ve transferler de dahil 399 Avro gibi ekonomik fiyatlardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Prontotour'un Freebird havayolları ile gerçekleştireceği 21 Haziran hareketli Balkan tur paketleri arasında Dubrovnik-Split-Trogir yanı sıra Saraybosna-Dubrovnik-Split, Zadar-Zagrep-Saray Bosna-Dubrovnik turunun içine Split-Trogir-Sibenik, Travnik, Mostar ve Poçitelturları da program kapsamı içinde yer alıyor.

Prontotour, değişik kültürleri tanımak, farklı bir coğrafya görmek isteyen tatilciler için doğru adres olmaya devam ediyor.

Detaylı bilgi için: www.prontotour.com.tr

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balkanlar'ın Tam Zamanı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement