Balıkesirspor'un Muğdat Hamlesi - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'un Muğdat Hamlesi

Balıkesirspor\'un Muğdat Hamlesi

Ara transferde kadrosunu Ganalı kaleci Kingson, Sierra Leoneli ön libero Jabbie, Bursasporlu forvet Okan Deniz ve Sivassporlu sağ bek Uğur Akdemir'le güçlendiren Balıkesirspor, Nazilli Belediyespor'un golcüsü Muğdat Çelik'i de renklerine bağlamak içiin harekete geçtii. Nazilli Belediyespor yönetimi ile görüşmelerin sürdüğünü açıklayan Başkan Tuna Aktürk, "Bu transferi en kısa sürede sonuçlandırmak istiyoruz" dedi.

20.01.2014 17:17

Ara transferde kadrosunu Ganalı kaleci Kingson, Sierra Leoneli ön libero Jabbie, Bursasporlu forvet Okan Deniz ve Sivassporlu sağ bek Uğur Akdemir'le güçlendiren Balıkesirspor, Nazilli Belediyespor'un golcüsü Muğdat Çelik'i de renklerine bağlamak içiin harekete geçtii.

Nazilli Belediyespor yönetimi ile görüşmelerin sürdüğünü açıklayan Başkan Tuna Aktürk, "Bu transferi en kısa sürede sonuçlandırmak istiyoruz" dedi. Futbola Gençlerbirliği'nde başlayan ve bu kulüpte profesyonel olan Muğdat, Kastamonuspor, Çankırıspor, Bugsaşspor, Batman Belediyespor'da oynadıktan sonra 2011'de Nazilli Belediyespor'a transfer oldu. 24 yaşındaki Muğdat, 2'nci Lig'de forma giydiği 81 maçta 37, 3'üncü Lig'de ise 95 maçta 21 gol attı. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'un Muğdat Hamlesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kemal Yıldız: Böyle olumsuz eleştiri yapacak kimse ne maça gelsin ne de yazı yazsın. 2 5 Yanıtla

Advertisement