Balıkesirspor'la Göztepe İçin Zor Maç - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'la Göztepe İçin Zor Maç

Balıkesirspor\'la Göztepe İçin Zor Maç

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde Eskişehispor ve Giresunspor yenilgileriyle sezona kötü bir başlangıç yapan Balıkesirspor, yarın 2 haftada 4 puan toplayan Göztepe'yi konuk edecek.

10.09.2016 14:12

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde Eskişehispor ve Giresunspor yenilgileriyle sezona kötü bir başlangıç yapan Balıkesirspor, yarın 2 haftada 4 puan toplayan Göztepe'yi konuk edecek.

Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada Serkan Tokat düdük çalacak. Ev sahibi Balıkesirspor'de eksik bulunmazken konuk Göztepe'de sakat alan stoper Emre Can ile genç orta saha oyuncusu Salim İyik forma giyemeyecek.

Bilet fiyatları kapalı tribün birinci kategori 50 TL, ikinci kategori 20 TL, maraton 10 TL, misafir tirübün ve kale arkası 7.5 TL.  Zorlu müsabakada Göztepeli taraftarlara 724 kişilik yer ayrıldı.

Balıkesirspor'da dün düzenlediği basın toplantısında sonucu ne olursa olsun mactan sonra önemli kararlar alacağını söyleyen teknik direktör Reha Erginer, "Rakibimiz sezona iyi başladı, kaliteli kadroları var. Ancak şartlar ne olursa olsun kazanıp kötü gidişe dur diyeceğiz" dedi.

Göztepe teknik direktörü Okan Buruk ise zorlu bir deplasmana çıkacaklarını belirterek, "Balıkesirspor'un konumu kimseyi yanıltmasın. Çok dikkatli olacağız. Evimize kazanarak dönmeyi istiyoruz" diye konuştu.

İki takım arasında geçen sezon oynanan 2 maç 1-1'lik eşitlikle sona ermişti.

HÜSEYİN TOK'A SÜRPRİZ PARTİ

Balıkesirspor'da yarın Atatürk Stadı'nda oynanacak Göztepe maçı öncesi kaptan Hüseyin Tok'a sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Antrenman sonrası futbolcular, teknik ekip ve kulüp personeli, 28 yaşını dolduran tecrübeli futbolcuyu un ve yumurtaya bulayarak Brezilya usülü kutlama yaptı. Hüseyin, daha sonra eşi Hidayet Tok ve kızı Hira'nın da katıldığı kutlamada doğum günü pastasını kesti.

GÖZTEPE'YE SPONSOR

Göztepe, Pehlivanoğlu İnşaat ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma doğrultusunda Pehlivanoğlu İnşaat'ın, 2016-2017 sezonunda futbolda A takımının şortuna, erkek hentbol takımının ise formasının sırtına reklam vereceği belirtildi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'la Göztepe İçin Zor Maç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement