Balıkesirspor'da Özdeş İddialı Konuştu - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'da Özdeş İddialı Konuştu

Balıkesirspor\'da Özdeş İddialı Konuştu

Balıkesirspor'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan teknik direktör Kemal Özdeş, iddialı açıklamalarda bulundu.

05.12.2014 19:09

Balıkesirspor'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan teknik direktör Kemal Özdeş, iddialı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe maçının yeni bir başlangıç olacağını söyledi.

Tesislerde düzenlenen imza törenine Başkan Tuna Aktürk de katıldı. Takımı yönetim kurulunun oybirliğiyle Özdeş'e teslim ettiklerini açıklayan Aktürk, Yeni teknik direktörümüzün başarılı olacağına inanıyoruz. Yardımcılıklarını Murat Duman, Murat Aslan, Hayrettin Demirbaş ve İsmail Özünal yapacak. Aslan, Demirbaş ve Afacan'ın Balıkesirli olması takıma manevi anlamda katkı sağlayacak dedi.

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın yardımcılığını yapan, Manisaspor ve Gençlerbirliği'ni çalıştıran Kemal Özdeş, camiayı yakından tanıdığını vurgulyadı, şöyle konuştu

Süper Lig'e 39 yıl sonra çıkmanın anlamını iyi kavrıyorum. Lige yıllar sonra çıkmak ne kadar önemli ise kalıcı olmak da o kadar önem taşıyor. Ben bu takımı ligde tutarak takımı 2 yıl üstüste şampiyon yapan İsmail Ertekin gibi camianın sevgisini kazanmak istiyorum.

Oyuncularına lige sıfırdan başlayacaklarını söylediğini dile getiren Özdeş, Henüz ligin 3'te 1'i bitti. Oturmuş takımlar üst sıralara çıktı. Puan tablosunun önemi yok. Lig sonunda gülen biz olacağız diye konuştu.

Balıkesirspor'un bu yıl tüm maçlarını izlediğini, kadroda Manisaspor, Trabzonspor ve genç milli takımlarda çalıştığı 10 futbolcu olduğunu söyleyen Özdeş, şöyle devam etti

Balıkesirspor bu sezon lige yeni çıkmış takım olmanın dezavantajlarını yaşadı ama kaybedilmiş birşey yok. Bu takımın kaliteli oyuncularından kurulu olduğunu biliyorum. Sadece buradaki duyguyu değiştirmemiz ve özgüven kaybını ortadan kaldırmamız gerekiyor.

Yarın saat 18.45'de oynayacakları Fenerbahçe maçına büyük önem verdiklerini söyleyen Kemal Özdeş, Bu maça çıkmayı özellikle çok istedim. Oyuncularımın yanında 12'nci futbolcu olacağım dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'da Özdeş İddialı Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement