Balıkesirspor'da Cüneyt Dönüyor - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'da Cüneyt Dönüyor

Balıkesirspor\'da Cüneyt Dönüyor

TÜRKİYE 1'inci Ligi ekibi Balıkesirspor'da Hüseyin Tok ve Abdülkadir Özgen'le yolları ayırmaya hazırlanan yönetim, 2 futbolcunun açığını stoper Cüneyt Köz ve genç golcü Şaban Tükenmez'le doldurmaya hazırlanıyor.

12.11.2016 15:08

TÜRKİYE 1'inci Ligi ekibi Balıkesirspor'da Hüseyin Tok ve Abdülkadir Özgen'le yolları ayırmaya hazırlanan yönetim, 2 futbolcunun açığını stoper Cüneyt Köz ve genç golcü Şaban Tükenmez'le doldurmaya hazırlanıyor.

Geçen sezon Kayserispor'dan transfer edilen ancak bu sezon öncesi kadroda düşünülmediği için Futbol Federasyonu'na verilen 25 kişilik listede yer almayan Cüneyt'in devre arasında takıma döneceği açıklandı.

Başkan Feyyaz Çiftçi, "Cüneyt Köz'ün sözleşmesi halen devam ediyor. Kendisiyle yaptığımız görüşme de olumlu geçti. Cüneyt devre arasında takıma katılacak. Sezonun ikinci devresinde tekrar kırmızı-beyazlı formayı giyecek" dedi.

Balıkesirspor'un alternatif golcü arayışını U21 takımından santrfor Şaban Tükenmez'i profesyonel yaparak çözeceği belirtildi. Öte yandan A takım bugün hazırlık maçında U21'i Zeefuik ve Oğuz'un golleriyle 2-0 yendi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'da Cüneyt Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement