Balıkesir Standı Bulgaristan Turizm Fuarında İlgi Odağı Oldu ! - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Standı Bulgaristan Turizm Fuarında İlgi Odağı Oldu !

Balıkesir Standı Bulgaristan Turizm Fuarında İlgi Odağı Oldu !

Balıkesir , Tüm Kültürel Ve Turistik Değerleriyle Birlikte Bulgaristan'ın Başkenti SOFYA 'Da Tanıtıldı !

18.02.2011 22:29  Güncelleme: 22:32

17 Şubat 2011 Perşembe günü başlayan 28. INTERNATIONAL TOURIST EXHIBITION HOLİDAY AND SPA EXPO ( 28. Uluslararası Turizm Sergisi,Sağlık ve Tatil Fuarı ) Dünya turizminin tüm oyuncularını Sofya'da buluşturan söz konusu Fuar da Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın destekleri ile Balıkesir kendi kültürel ve turistik değerlerini tanıttı.

Balıkesir Vali Yardımcısı Ali Osman İŞSEN'in de hazır bulunduğu fuara ; İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa ÇALTI , Balıkesir İl Özel İdaresin 'den Hüseyin DENİZ, Nazım ERGELEN Güney Marmara Kalkınma Ajansı Temsilcisi Recai BAŞARAN ile Çanakkale Vali Yardımcısı Ali PARTAL, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Şinasi HAZNEDAR ve sektör temsilcileri fuarda hazır bulundular.

Balıkesir Valiliğinin çatısı altında toplanan katılımcılar kendi yörelerinin tüm değerlerini tanıttılar. Başta; Balıkesir'in höşmerim tatlısı , zeytini , zeytinyağı, kolonyası, Yağcıbedir Halısı geleneksel el sanatlarından oluşan ürünleri , tanıtım cd si ve broşürler ile beraber Balıkesir'in turistik yöreleri , mavi bayraklı plajları , termal kaynakları ve termal tesisleri, otelleri, seyahat acentaları ile tüm doğal güzellikleri Bulgaristan vatandaşlarına ve turizmcilere tanıtıldı…

Yüzlerce broşür, cd ve promosyonun dağıtıldığı Balıkesir standının çok kalabalık olduğu gözlendi. Çok memnun kaldıklarını ifade eden ziyaretçiler ; Balıkesir'in kültür ve turizm açısından çok zengin olduğunu belirterek ilk fırsatta Balıkesir in bu turistik değerlerini görmek ve tatil yapmak üzere geleceklerini belirttiler.

BULGARİSTAN TURİZM BAKANI BALIKESİR STANDINDA !

Bulgaristan Turizm Bakanı Vecdi RAŞİDOV Balıkesir standını ziyaret etti. Bulgaristan Turizm Bakanına Balıkesir Vali Yardımcısı Ali Osman İŞSEN Yağcıbedir halısı ve Balıkesir kolonyası hediye ederek Balıkesir Kültür ve turizmi ile ilgili bilgiler verdi.

Ayrıca Türkiye'nin Bulgaristan Büyük Elçisi , İsmail ARAMAZ ' da Balıkesir standını Sofya Kültür ve turizm Ateşesi Gülay ARSLAN ile birlikte ziyaret etti. Kendilerine Balıkesir Vali Yardımcısı Ali Osman İŞSEN tarafından yağcı bedir halısı ve Balıkesir kolonyası hediye edildi. 18/02/2011

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balıkesir Standı Bulgaristan Turizm Fuarında İlgi Odağı Oldu ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement