Balıkesir´De Yelken Ve Paraşüt Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir´De Yelken Ve Paraşüt Heyecanı

Balıkesir´De Yelken Ve Paraşüt Heyecanı

Balıkesir'deki Tanıtım Günleri Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Yamaç Paraşütü ve Yelken Yarışları Gerçekleştirildi.

11.10.2010 04:04

BALIKESİR'deki 10.10.2010 Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen illerarası yamaç paraşütü ve yelken yarışları bugün İkizcetepeler Barajı bölgesinde gerçekleştirildi..

İkizcetepeler Barajı Alacaköy Tepesi'nde yapılan paraşüt yarışlarına değişik illerden 20 sporcu katıldı. Yamaç paraşütünde Bursa Air Sports kulübünden Abdullah Yıldız birinci, Manisa Manhat'tan Bülent Kırmızıoğlu ikinci, BEST Havk Spor Kulübü'nden Mustafa Taylan üçüncü oldu.

Yelken yarışlarına ise 28 sporcu katıldı. Optimist dalında Ayvalık'tan Kaan Yüksel birinci, Çanakkale Gençlikspor'dan Deniz Aydın ikinci, Bandırma'dan Demir Ata Irkır üçüncü oldu. Laser 4.7'de ilk üçü Ayvalık'tan Burak Albayrak , Çanakkale Lapseki'den Batuhan Sözen, Burhaniye'den Cansu Ataman oluşturdu.

Radial Laser'de Çanakkale Gençlik Spor'dan Selim Berberoğlu , Burhaniye'den Tunca Günay , Bandırma'dan Azmi Can Göknar üçüncü oldu. Yarışmalarda dereceye girenlere 500, 400 ve 300'er lira prim dağıtıldı..

Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaynak, ''Yamaç paraşütü ve yarışlarını önümüzdeki yıllarda daha büyük bir katılımla yapacağız. Yarışlara diğer illeri ve ülkeleri de davet etmeyi planlıyoruz. Güzel bir görüntü olması için yamaç paraşütçülerinin baraj üzerinde tur atıp iniş noktasına ulamaları düşünülüyordu. Ancak hava şartları buna izin vermedi. Gelecek yıl bunu gerçekleştireceğiz' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir´De Yelken Ve Paraşüt Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement