Balıkesir'de Kornodan Uyuşturucu Çıktı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Kornodan Uyuşturucu Çıktı

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yapılan bir operasyonda, araçta yapılan aramada kornanın çalışmadığı fark edildi. Kornanın sökülmesiyle birlikte zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi ve kornanın tekrar çalıştığı görüldü. Şüpheli ve araçta bulunan bir kişi gözaltına alındı.

12.11.2023 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aracın kornasına zulalanmış 30 gram uyuşturucu ele geçirildi

BALIKESİR - Balıkesir'de narkotik polisleri yaptığı operasyonda bir araçta arama gerçekleştirdi. Arama esnasında kornanın çalmamasından şüphelenen ekipler kornayı açınca zulalanmış uyuşturucu ele geçirdi. Uyuşturucunun yerinden çıkarılması ile kornanın tekrar çalıştığı görüldü.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde aldığı bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri S.K.'nın kullandığı aracı durdurdu. Şüpheli S.K.'nın kendi rızası ile 5 gram metamfetamin maddesini polise teslim etmesi sonucu polis merkezine götürüldü. Araçta yapılan aramada kornanın çalışmadığını gören ekipler, şüphelenerek kornayı söktü. Kornaya zulalanmış olarak 30 gram metamfetamin maddesi daha ele geçiren ekipler şüpheli S.K. ve araçta yolcu olarak bulunan E.Ş.'yi gözaltına aldı. Zulalanan yerden çıkartılan uyuşturucu sonrasında ise kornanın tekrar çalıştığı görüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Balıkesir\'de Kornodan Uyuşturucu Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Kornodan Uyuşturucu Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement