Balık tutmaya gittiği barajda boğuldu - Son Dakika
Güncel

Balık tutmaya gittiği barajda boğuldu

Balık tutmaya gittiği barajda boğuldu

AFYONKARAHİSAR'da, balık tutmak için gittikleri barajda, bindikleri sandalın ters dönmesi sonucu suya düşen 4 kişiden 3'ü kendi imkanlarıyla kurtuldu.

28.07.2019 19:55

AFYONKARAHİSAR'da, balık tutmak için gittikleri barajda, bindikleri sandalın ters dönmesi sonucu suya düşen 4 kişiden 3'ü kendi imkanlarıyla kurtuldu. Suda kaybolan İbrahim Çardak'ın (53) ise 2 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, saat 15.00 sıralarında merkeze bağlı Gebeceler beldesindeki barajda meydana geldi. İbrahim Çardak ve 3 arkadaşı, balık tutmak için geldiği barajda sandalla suya açıldı. Bu sırada sandal, henüz bilinmeyen nedenle ters döndü ve 4 kişi suya düştü. 3 arkadaş kendi imkanlarıyla sudan çıkmayı başarırken, İbrahim Çardak kayboldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ile AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri ve çevredekiler Çardak'ın bulunması için çalışma başlattı. 2 saatlik çalışmanın ardından ekipler İbrahim Çardak'ın suda cansız bedenine ulaştı. Gebeceler beldesinde oturan Çardak'ın yakınları, acı haberi alınca olay yerinde fenalık geçirirken, jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balık tutmaya gittiği barajda boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement