Bakan Yazıcı, İftarını Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde Açtı - Son Dakika
Güncel

Bakan Yazıcı, İftarını Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde Açtı

Bakan Yazıcı, İftarını Ulucanlar Cezaevi Müzesi\'nde Açtı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ayrışmadan, çatışmadan uzak durulmasını isteyerek, "Sevmenin hiçbir maliyeti yok, o zaman sevin, sevelim" dedi.

09.08.2012 21:43

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ayrışmadan, çatışmadan uzak durulmasını isteyerek, "Sevmenin hiçbir maliyeti yok, o zaman sevin, sevelim" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Altındağ Belediyesi tarafından Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde düzenlenen ve Duatepe Mahallesi sakinleri ile Altındağ ilçesindeki Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere verilen iftara katıldı. İftar öncesi Altındağ Belediye Başkanı Veysel

Tiryaki, Bakan Yazıcı'ya müzeyi gezdirdi. Bakan Yazıcı, aralarında merhum Başbakan Bülent Ecevit, bir dönemin önemli siyasilerinden Osman Bölükbaşı, edebiyat dünyasının önemli isimleri Necip Fazıl Kısakürek, Nazım Hikmet'in yanısıra Deniz Gezmiş, Muhsin Yazıcıoğlu gibi liderlerin kaldığı koğuşları tek tek dolaştı. Bakan Yazıcı, koğuşların yanısıra hücreleri de inceledi.

Müzenin gezilmesin ardından Bakan Yazıcı, iftar programına katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Bakan Yazıcı, oruç tutanın nefsini tedavi ettiğini belirterek; kimi yerlerde zengin sofralarda kimi yerlerde ise su ve ekmekle oruç açıldığına dikkat çekti. Orucun yardımlaşma ve dayanışma duygusunu pekiştirdiğini söyleyen Bakan Yazıcı, Türkiye'nin Somali'nin yanı sıra uzak doğudaki Müslümanlara da elini uzattığına dikkat çekti. Bakan Yazıcı, ayrışmadan, çatışmadan uzak durulmasını isteyerek "Sevmenin hiçbir maliyeti yoktur. O zaman sevin sevelim" dedi. Yazıcı, müzeye dönüştürülen cezaevinde yapılan çalışmadan dolayı Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'yi tebrik etti.

İftara, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan da katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Yazıcı, İftarını Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement