Bakan Yardımcısı Gürgen, Samandağ'da depremde hasar alan iş yerlerini inceledi - Son Dakika
Güncel

Bakan Yardımcısı Gürgen, Samandağ'da depremde hasar alan iş yerlerini inceledi

Bakan Yardımcısı Gürgen, Samandağ\'da depremde hasar alan iş yerlerini inceledi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, Hatay'ın Samandağ ilçesinde depremde hasar alan iş yerlerinde incelemelerde bulundu. Gürgen, beraberinde Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ile ilçe merkezinde incelemede bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. İlçede hasar görmüş yerlerin yenilenmesi için Belediye Başkanı Eryılmaz ile çalışmalar yürüttüklerini belirten Gürgen, çarşı merkezi ve meydanın düzenlenmesine ihtiyaç olduğunu ifade etti. Proje hazırlıklarının tamamlanmasının ardından açıklama yapacaklarını söyledi.

18.07.2023 22:47

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, Hatay'ın Samandağ ilçesinde depremde hasar alan iş yerlerinde incelemelerde bulundu.

Gürgen, beraberinde Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ile ilçe merkezinde incelemede bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

Bakan Yardımcısı Gürgen, AA muhabirine, ilçede hasar görmüş yerlerin yenilenmesi için Belediye Başkanı Eryılmaz ile çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Samandağ ilçesinin kalbi konumundaki çarşı merkezi ve meydanın düzenlenmesine ihtiyaç olduğunu belirten Gürgen, "Arkadaşlarla birlikte proje hazırlayacağız. O proje hazırlandıktan sonra başkanımızla beraber açıklayacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Yardımcısı Gürgen, Samandağ'da depremde hasar alan iş yerlerini inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement