Bakan Veysel Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Bakan Veysel Eroğlu Açıklaması

Bakan Veysel Eroğlu Açıklaması

Kırşehir'e temel atma töreni için gelen ve koordinasyon kurulu toplantısına katılan Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti teşkilatını ziyaret etti.

29.06.2012 19:02

Kırşehir'e temel atma töreni için gelen ve koordinasyon kurulu toplantısına katılan Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti teşkilatını ziyaret etti. Kalabalık bir gurup tarafından karşılanan Eroğlu, "Bizim farkımız zamanla yarışmamızdır" dedi.

Kırşehir AK Parti teşkilatında yapılan toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Salih Çetinkaya yaptı. Kırşehir için bugün önemli bir gün olduğunu anlatan Çetinkaya, şöyle konuştu: "Biz bilinçli bir şekilde Kırşehir'de Başbakanımızın ilkeleri doğrultusunda çalışıyoruz. Bizim partimizde olmayan belde belediyelerimizi de inşallah yapılacak olan seçimlerde partimize bağlayacağız."

SİYASİ İSTİKRAR KOLAY DEĞİL

Parti teşkilatına hitap eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da, şunları söyledi: "Kırşehir'de önemli işlerin temelini attık. Kırşehir'in gönlümde ayrı bir yeri var. Kırşehir son seçimlerde Türkiye ortalamasının üzerinde olan bir il. Bu başarıyı yakalamak kolay değil. Siyasi istikrarı biz sizlere ekonomik istikrarı ise hep birlikte AK Parti teşkilatlarına borçluyuz. Bizden önceki hükümetlerle olan tek farkımız, bizlerin zamanla yarışıyor olması. Göğsünüzü gere gere işte hizmet işte AK Parti diyebilirsiniz." - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Veysel Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement