Bakan Müezzinoğlu, Yeşil Vadi'ye Fidan Dikti - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu, Yeşil Vadi'ye Fidan Dikti

Bakan Müezzinoğlu, Yeşil Vadi\'ye Fidan Dikti

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kendi ismine hazırlanan fidanı Yeşil Vadi'de toprakla buluşturdu.

06.02.2014 10:49

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde vatandaşlara yönelik toplantı ve ilçede incelemelerde bulunmak üzere Beylikdüzü'nü ziyaret eden Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, beraberinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Selamet ile birlikte Yeşil Vadi' deki çalışmaları yerinde inceledi. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kendi ismine hazırlanan fidanı toprakla buluşturan Bakan Müezzinoğlu, işçilere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Yeşil Vadi projesinin Beylikdüzü ve İstanbul ili için önemini vurgulayan Başkan Uzun, "Yeşil Vadi diğer adıyla Şehir Parkı projesi ile Beylikdüzü, İstanbul'un akciğeri olacak" dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Uzun, Beylikdüzü'ne yapılan yatırımlarla ilgili de bilgiler verdi. Bakan Müezzinoğlu ise Beylikdüzü'ne yapılacak hizmetlerin hızlandırılması ile ilgili ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getirdi. Programa ayrıca AK Parti İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Cebeci ve Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu, Yeşil Vadi'ye Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement