Bakan Müezzinoğlu'ndan Gaziemir'e Coşkulu Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu'ndan Gaziemir'e Coşkulu Ziyaret

Bakan Müezzinoğlu\'ndan Gaziemir\'e Coşkulu Ziyaret

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, beraberindeki AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İzmir Milletvekilleri Rıfat Sait ve Nesrin Ulema ile birlikte Gaziemir'de temaslarda bulundu.

20.09.2013 09:42

AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatını ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, burada partililerle bir araya geldi. İlçe Başkanı Sabır Telingün'e, Kadın ve Gençlik kolları ve diğer teşkilat mensuplarının başarılı çalışmaları ve akşamüzeri gerçekleştirilen ziyarete rağmen coşkulu karşılamaları için teşekkür eden Müezzinoğlu, yerel seçimleri işaret ederek, "Gaziemir'de zafer yakındır" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün, ziyaretten dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirdi. Telingün şu ifadelerde bulundu;

"Sayın Bakanımızın ilçemize gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı son derece mutlu olduk. Daha önce de birçok Bakanı ağırlayan teşkilatımız bir kez daha büyük onur yaşadı. AK Parti Gaziemir olarak bütün çabalarımız ilçemize hizmet sağlamak. Göreve geldiğimizde 7 bin olan üye sayımızı 12 bine çıkardık. Öte yandan yaklaşan yerel seçimler öncesi sandık bazlı çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Yarın seçim olacakmış gibi hazır ve nazır çalışıyoruz. Yerel seçimde ipi göğüsleyen taraf olmak ve Gaziemir'de hizmet ateşini yakmak istiyoruz."

Bakan Müezzinoğlu, AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafa hayırlı işler dileyen Müezzinoğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Müezzinoğlu daha sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu'ndan Gaziemir'e Coşkulu Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement