BAKAN KURUM'A ŞEHİT ANNESİNDEN MISIR EKMEĞİ - Son Dakika
Güncel

BAKAN KURUM'A ŞEHİT ANNESİNDEN MISIR EKMEĞİ

BAKAN KURUM\'A ŞEHİT ANNESİNDEN MISIR EKMEĞİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti'nin düzenlediği 'Türkiye Yüzyılı Başlıyor, 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' toplantısının ardından Rize Valiliği'ni ziyaret etti.

12.11.2022 16:23  Güncelleme: 16:40

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti'nin düzenlediği 'Türkiye Yüzyılı Başlıyor, 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' toplantısının ardından Rize Valiliği'ni ziyaret etti. Vali Kemal Çeber, Kurum'un önceki yıl Rize'de ziyaret ettiği Şehit Oktay Türüt'ün annesi Hatice Türüt'ün hazırladığı mısır ekmeğini Bakan Kurum'a hediye etti. Vali Çeber, Geçen yıl 12-14 Temmuz afetlerinde ilimize gelip 17 gün kalan bakanımız ile şehit annemizi ziyaret etmiştik. Şehit annemiz bakanımızın geleceğini duyunca bu sabah mısır ekmeği yapmış, hala sıcak, size gönderdiö dedi. Mısır ekmeğini alan Bakan Kurum, 'Annemizin ellerinden öpüyoruz, selam söyleyin, yiyeceğiz mısır ekmeğiniö dedi.

Bakan Kurum valilik ve belediye ziyaretlerinin ardından esnaflarla bir araya geldi. Bir lokantada döner kesen Bakan Kurum, karşılaştığı çocuklara oyuncak hediye etti, Rize simidi satın alarak vatandaşlara ikram etti. Esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı gelin ve damatla bir süre sohbet eden Bakan Kurum çifte hediye verdi. Vatandaşlarla sohbet eden Bakan Kurum, AK Parti İl Başkanlığı'nda partililerle buluştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BAKAN KURUM'A ŞEHİT ANNESİNDEN MISIR EKMEĞİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement