Bakan Güllüce'den Aktaş Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bakan Güllüce'den Aktaş Ailesine Taziye Ziyareti

Bakan Güllüce\'den Aktaş Ailesine Taziye Ziyareti

KIRKLARELİ (İHA) – Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kırklareli’de okula gitmek için evinden ayrılan ve 3 gün sonra ölü bulunan 10 yaşındaki Halil İbrahim Aktaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

18.03.2014 23:01

KIRKLARELİ (İHA) – Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kırklareli'de okula gitmek için evinden ayrılan ve 3 gün sonra ölü bulunan 10 yaşındaki Halil İbrahim Aktaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bir dizi ziyaretler için Kırklareli'ne gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli'de Y.T. tarafından öldürülen 10 yaşındaki Halil İbrahim Aktaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kırklareli Karacaibarahim Mahallesi Nüzhet Somay Caddesi üzerinde bulunan Aktaş'ın ailesine taziye ziyaretinin ardından Bakan Güllüce, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz gibi Aktaş ailesinin acıları çok büyük. Böyle şeyleri konuşmak dile getirmek çok hoş değil. Kaybettiğimiz Halil İbrahim kardeşimize Allah'tan rağmen acılı ailesine sabır diliyorum" şeklinde konuştu.

Bakan Güllüce daha sonra Kırklareli'den ayrıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Güllüce'den Aktaş Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement