Bakan Fatma Şahin Uşak Üniversitesindeydi - Son Dakika
Güncel

Bakan Fatma Şahin Uşak Üniversitesindeydi

Bakan Fatma Şahin Uşak Üniversitesindeydi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin 16 Ağustos 2013 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti.

19.08.2013 15:25  Güncelleme: 15:26

Rektör Prof. Dr. Sait Çelik'i makamında ziyaret eden Bakan Fatma Şahin üniversitemiz şeref defterini imzalayarak şunları yazdı:

"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak bugün Uşak'tayız. Uşak Üniversitesi hızla büyüyen, şehirle bütünleşen bir bilim yuvasına dönüşmüş durumda. Bilimi kullanarak şehirleri kalkındırmak, insanımızı yetiştirmek, gelecek hedeflerimiz için çok önemli. Değerli Rektörümüze ve çalışma arkadaşlarına, bütün öğrencilerimize başarılar dilerim."

Rektör Prof. Dr. Sait Çelik ziyarette, Bakan Fatma Şahin'e üniversitemiz hakkında kısa bir brifing vererek plaket sundu.

Bakan Fatma Şahin ise Uşak'ta ve Uşak Üniversitesi'nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Uşak Üniversitesi'nde görev yapan herkese başarılar diledi. Uşak'ta meydana gelen intihar vakaları için Uşak Üniversitesi'nin de desteğiyle gerekli araştırmanın yapılacağına dikkat çeken Bakan Şahin " Üniversiteler bulundukları şehrin ve bölgenin sorunlarına çözüm olacak araştırmalar yapar. Uşak Üniversitesi de Uşak ilindeki intihar olaylarını bilimsel bir araştırma ile inceleyecektir. Bu araştırmanın bize yol gösterici olacağına inanıyorum" dedi.

Ziyarete Uşak Vali Vekili Nevzat Ergün, AK Parti Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Adil Karaman ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakan Fatma Şahin Uşak Üniversitesindeydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement