Bakan Faruk Çelik, Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Güncel

Bakan Faruk Çelik, Nikah Şahidi Oldu

Bakan Faruk Çelik, Nikah Şahidi Oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in oğlunun nikah töreninde şahitlik yaptı.

01.07.2012 14:16

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in oğlunun nikah töreninde şahitlik yaptı.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in oğlu Ömer Keskin, Başak Demirci ile hayatını birleştirdi. Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, eşi Beyhan Çelik ile birlikte katıldı. Çelik çiftini, spor kompleksinin girişinde, Başkan Keskin ve ailesi karşıladı. Davetlilerin yerlerini almasından sonra Ömer ve Başak çifti alkışlar eşliğinde salona geldi. Bakan Çelik, Ömer ve Başak Keskin çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'ın da şahitlik yaptığı nikahı ise damadın babası Başkan Özgen Keskin kıydı.

OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI

Oğlunun nikahını kıymanın mutluluğunu yaşayan Keskin, genç çiftin ömür boyu huzurlu bir şekilde yaşamalarını temenni etti. Keskin, "Evlilik, uzun ince bir yoldur. Bu yolda sizlere mutluluklar diliyorum. Ufak şeyler sizi mutsuz etmesin" dedi.

Nikahın ardından genç çifte evlilik cüzdanını Bakan Çelik takdim etti. Bakan Çelik, "Başak Hanım, benim eşimin köyünden. O yüzden baldızımız sayılır. Keskin Ailesi ile uzun yıllardır birlikteyiz. Keskin Ailesi, evlatlarını çok güzel yetiştirmişler. Ben Başak ve Ömer çiftine ömür boyu mutluluklar diliyorum. Birlikte ihtiyarlamalarını temenni ediyorum. Her iki aile için hayırlı olmasını dileyerek, darısı bekarların başına diyorum" dedi.

Nikahın ardından ilk danslarını yapan çift, daha sonra birlikte düğün pastasını kesti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Faruk Çelik, Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement