Bakan Eker, Eğil'de Peygamber Kabirlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Eker, Eğil'de Peygamber Kabirlerini Ziyaret Etti

Bakan Eker, Eğil\'de Peygamber Kabirlerini Ziyaret Etti

Ramazan ayının ilk gününü memleketi Diyarbakır’da geçiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Eğil ilçesinde bulunun peygamberler kabrini ziyaret etti.

28.06.2014 16:15

Ramazan ayının ilk gününü memleketi Diyarbakır'da geçiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Eğil ilçesinde bulunun peygamberler kabrini ziyaret etti.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, beraberindeki Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ile kamu kurum müdürleriyle Eğil ilçesinde bulunan Hz. Elyesa (as), Hz. Zulkifl (as) kabirlerini ziyaret etti. Ramazan ayının ilk gününü Diyarbakır'da geçiren Bakan Eker, kabir ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Açıklamasında barış mesajı veren Bakan Eker, İslam ülkelerinde sorunlara dikkat çekti. Bakan Eker, "Hayır rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan-ı şerif ayının daha başındayız. Tüm milletimizin tüm Diyarbakırlı hemşehrilerimizin bütün İslam aleminin bu kutlu ayını tebrik ediyorum. Barışa kardeşliğe sulha sükuna vesile olmasını temenni ediyorum. İslam aleminin içinde yaşadığı coğrafyanın bu Ramazan ayında her zamankinden daha fazla barışa sükuna ve kardeşliğe ihtiyacı var. Adı barış olan bir dinin mensuplarının özellikle böyle bir ayda problem yaşıyor olması çok hüzün verici. Dilerim ki bu kutlu ay rahmet bereket ve mağfiret ayı bütün Müslümanlar üzerinde tesirini icra eder ve barışı kardeşliği yaşamamızı ve yaşatmamızı sağlar" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Eker, Eğil'de Peygamber Kabirlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement