Bakan Çelik Boğulan Müdür Yardımcısının Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik Boğulan Müdür Yardımcısının Cenaze Törenine Katıldı

Bakan Çelik Boğulan Müdür Yardımcısının Cenaze Törenine Katıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü'nün makam aracının DSİ'ye ait sulama kanalına düşmesi sonucu boğularak hayatını kaybeden müdür yardımcısı Sezai Balcılar'ın (47) cenaze törenine katıldı.

25.09.2013 14:45

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü'nün makam aracının DSİ'ye ait sulama kanalına düşmesi sonucu boğularak hayatını kaybeden müdür yardımcısı Sezai Balcılar'ın (47) cenaze törenine katıldı. Çelik, müdür yardımcısının oğlunu teselli ederken, naaşına omuz verdi.

Mehmet Çiçekdağ (48) yönetimindeki 01 AJD 13 plakalı Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör'ün makam aracının Toros Mahallesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Sevinç İnan'a (48) çarptıktan sonra sulama kanalına devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan ve Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Sezai Balcılar (47), müdahaleye rağmen gece yarısı hayatını kaybetti. Balcılar'ın cenazesi daha sonra otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsisi tamamlanan Balcılar'ın cenazesi, yıllardır çalıştığı Adana Valiliği'nde tören düzenlenmek üzere valilik bahçesine getirildi. Yüreğir Belediyesi cenaze aracıyla alana getirilen Balcılar'ın cenazesini gören 13 yaşındaki oğlu Hasan Kazım Balcılar, gözyaşlarına boğuldu. Hasan Kazım Balcılar, elleriyle dizlerine ve kafasına vurarak ağıtlar yaktı. Çocuğun hemen arkasında bulunan annesi Bilge Balcılar (45) da eşinin naaşını görmesiyle birlikte gözyaşlarını tutamadı.

Törene bir süre sonra fuara katılmak için Adana'da bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de katıldı. Çelik, ailenin yanına gelerek başsağlığı diledikten sonra Hasan Kazım Balcılar'a sarılıp teskin etmeye çalıştı. Bakan Çelik, tören sonuna kadar Hasan Kazım'ın yanından hiç ayrılmadı. Hasan Kazım'ı yanına alarak konuşma yapan Bakan Çelik, Balcılar'ın hayal dünyasından gerçek dünyaya gittiğini belirterek, "Geride kalanlara başsağlığı diliyorum. Ölüm çok acı ama hepimizin sonunda gideceği yer orası" dedi.

Konuşmanın ardından Adana İl Müftüsü Arif Gökçe Kur-an'ı Kerim okudu. Yapılan duanın ardından Balcılar'ın cenazesine Bakan Çelik ve arkadaşları omuz vererek cenaze aracına götürdü. Balcılar'ın cenazesi, memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Asri Mezarlık'ta toprağa verilmek üzere yola çıkartıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Çelik Boğulan Müdür Yardımcısının Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement