Bakan Çağlayan Kask Takarak Osb'yi Gezdi - Son Dakika
Güncel

Bakan Çağlayan Kask Takarak Osb'yi Gezdi

Bakan Çağlayan Kask Takarak Osb\'yi Gezdi

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde Güney Çelik ve Mazlum Boru'nun açılışlarını yaptı.

18.05.2012 21:00

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde Güney Çelik ve Mazlum Boru'nun açılışlarını yaptı.

Bir dizi ziyaret ve açılış kapsamında Adana'da bulunan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, beraberindeki heyetle birlikte sanayi bölgesinde Güney Çelik ve Mazlum Boru'nun açılışlarını yaptı.

Çağlayan, kendisinin de yıllarca sanayicilik yaptığını ve yatırımcıların her türlü sorununu anladığını ifade ederek, "Organize sanayi bölgesi benim adeta ikinci adresim. Biz bu fabrikaların nasıl yapıldığını, ne zorluklarla yapıldığını geçmişte kendisi de sanayici olmuş, teşvik almadan, her hangi bir banka desteği almadan işini yapmış bir arkadaşınız olarak çok iyi biliyorum" dedi.

Yeni üretim ve hizmet alanlarının açılmasına her zaman üreticinin emrinde olduğunu söyleyen Çağlayan, "Siz isteyin biz çıkar geliriz, siz yeter ki yatırım yapın, yeter ki ilave yatırım üniteleri ve istihdam kolları yapın" diye konuştu.

Çağlayan, Türkiye'nin 2008 yılında yaşanan krizi kayıpsız atlatmasında özel sektörün büyük payının olduğunu kaydederek, teşvik primleri hakkında bilgiler verdi.

"BAKANIN MÜJDELEDİĞİ YATIRIMLA İLGİLENİYORUZ"

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ise, yeni tesislerin açılmasını sağlayan yöneticilere teşekkür ederek, şunları söyledi:

"İnşallah bakanlarımızın da bahsettiği teşvik uygulamalarıyla sağlanan kolaylıklar ile bu tür yatırımların devamının gelmesini ümit ediyoruz. Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayan'ın müjdelediği 1 milyar dolarlık yatırımla da ilgileniyoruz. Sektör temsilcisi arkadaşlarımızla, oda başkanlarımızla, yerel yöneticilerimizle ilgilenip, bakanımızın desteği ile bu yatırımı ilimize kazandırırız."

Bakan Çağlayan ve beraberindeki heyet, konuşmaların ardından kask takarak tesisleri gezdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Çağlayan Kask Takarak Osb'yi Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement