Bahçeyakası'nda İftar - Son Dakika
Güncel

Bahçeyakası'nda İftar

Bahçeyakası\'nda İftar

Mumcular Bahçeyakası Köyü'nde düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

13.07.2013 14:31

Bahçeyakası Köyü okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, İl Genel Meclisi CHP'li üyeleri Cesur Öncel, Mükerrem Uyar, Şükrü Şehri, Önder Batmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk, Yalıkavak Belediyesi Meclis Üyeleri, Bahçeyakası Köyü Muhtarı Yücel Uyar, Çölekçi Köyü Muhtarı Mustafa Oral başta olmak üzere bazı belde başkanları ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği için hazırlanan masalar yeterli gelmeyince yeni masalar açıldı. İftara katılanlara tarhana çorbası, tavuk döner, pilav ve tatlı ikram edildi.

İftar yemeği öncesinde Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ile CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk Bahçeyakası köylüleriyle muhabbet etti.

İftar yemeğinin ardından Bahçeyakası Köyü İmamı M. Kemal Çakır'ın okuduğu yemek duasına tüm vatandaşlar eşlik etti.

Yalıkvaka Belediye Başkanı Mustafa Saruhan Bahçeyakası'nda yaşayan vatandaşlara teşekkür ederek şunları söyledi:

"İftar yemeğine göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederiz. Bu Ramazan köylerimizi dolaşıyoruz. Tüm köylerimizi dolaşacağız. Hepimizin evinde bir lokma yemek muhakkak vardır ancak, Ramazan'da birlikte yapılan iftarlar çok daha anlamlı oluyor. Ramazan ruhu böyle toplu iftarlarda çok daha keyifli yaşanıyor. Ayrıca bu vesileyle bizler sizlerle tanışmış oluyoruz. Hepinizin Ramazan Ayını tebrik ediyorum"

İftar yemeğinin ardından Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve İl Genel Meclisi üyeleri Cesur Öncel, Mükerrem Uyar, Şükrü Şehri, Önder Batmaz vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement