Bahçeşehir Koleji'nde Değerler Lansmanı - Son Dakika
Güncel

Bahçeşehir Koleji'nde Değerler Lansmanı

Bahçeşehir Koleji'nde değerler lansmanıİSTANBUL (DHA) -BAHÇEŞEHİR Koleji 6 aylık bir çalışma sonucunda ortaya koyduğu kurum değerleri ve belirlenen yeni vizyon ve misyonunu bir lansmanla tanıttı.

28.03.2017 11:40

Bahçeşehir Koleji'nde değerler lansmanı

İSTANBUL (DHA) -BAHÇEŞEHİR Koleji 6 aylık bir çalışma sonucunda ortaya koyduğu kurum değerleri ve belirlenen yeni vizyon ve misyonunu bir lansmanla tanıttı. Toplantıya Bahçeşehir Koleji Kurucuları Enver Yücel ve Semra Yücel, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Türkiye genelinden kampüs kurucuları ile okul müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Bahçeşehir Koleji Kurucusu Enver Yücel şunları söyledi:

"Bahçeşehir Kolejleri büyüyor. Türkiye'nin hemen hemen her noktasında eğitim kurumları açmaya devam ediyoruz. 100'üncü kampüsümüzü de çok yakında Kanada'da açtık. Dolayısıyla hedefimiz dünyada güçlü, iyi bir eğitim kurumu olmak, iyi bir marka olmak. Türkiye eğitimde bir dünya markası olsun istiyoruz bu uğurda da gece gündüz çalışıyoruz. Dünyada eğitimdeki yenilikleri ülkemize getiriyoruz. Öğrencilerimiz iyi eğitim alma hakkına sahiptir diyoruz. Her çocuk iyi, kaliteli eğitim almalıdır diyoruz. Bu yönde çalışıyoruz. Bugünkü toplantıda Türkiye'nin hemen hemen her noktasından gelen kurucularımız, müdürlerimizle birlikte geleceğimizi konuşacağız. Geleceğe giderken değerlerimiz üzerinde özellikle duracağız. Kurum kültürü nedir? Kurumda bundan önce yaşadıklarımız neler? ve bundan sonra olabilecekler üzerinde sıkı sıkıya duracağız. Kurum kültürünü her arkadaşımıza anlatacağız. Dolayısıyla aynı anlayışla aynı hedeflere yürümek adına toplantılar yapacağız, arkadaşlarımızla görüşeceğiz."

Yücel, Bahçeşehir Kolejinin uyguladığı yenilikçi eğitim modelleri ve vizyonuyla yarattığı 'Liderlik' değerini de anlattı.

Bahçeşehir Koleji Kurumsal Kültür çalışmasının danışmanlığını yapan Prof. Dr. Haluk Gürgen konuşmasında ilk kez bir eğitim kurumu tarafından böyle bir çalışma yapıldığının altını çizdi.

Yenilikçilik değerini anlatan Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, eğitim kurumu olarak vazgeçilmez bir özellik olan 'hep daha ileri gitmek' için çabalamanın ardında bu değerin yattığından bahsetti.

Bahçeşehir Kolejinin 'Dünya Vatandaşlığı' değerini BAU Eğitim Bilimleri Enstitü Müdürü Doç. Dr. Sinem Vatanartıran anlattı.

Bahçeşehir Koleji'nin kurum misyon ve hedeflerinin gerçekleştirilmesi için çalışırken bunu sürdürülebilirlik temelinde planlayıp uyguladığını söyleyen Bahçeşehir Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Türker Kurşun 'Sürdürülebilirlik' değerini anlattı.

Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesinin başarılı öğrencilerinden Dila Udum ise gerçekleştirdikleri projelerle yarattıkları farklara değinen konuşmasıyla Topluma Değer Katmak değerini anlattı.

(FOTOĞRAFLI)

(Tür: İstanbul)

Bahçeşehir Koleji\'nde Değerler Lansmanı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçeşehir Koleji'nde Değerler Lansmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement