Bahçeşehir Koleji 95. Okulunu Adana'da Açtı - Son Dakika
Güncel

Bahçeşehir Koleji 95. Okulunu Adana'da Açtı

Bahçeşehir Koleji 95. Okulunu Adana\'da Açtı

Adana'da Bahçeşehir Koleji, düzenlenen törenle açıldı.

31.08.2013 18:36

Törene;

CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, Bahçeşehir Koleji Eğitim Kurumları Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı ve Bahçeşehir Koleji Adana Okul Müdürü Hakan Gediktaş'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Bahçeşehir Koleji'nin ana okulundan üniversiteye eğitim verdiğini belirterek, "Temeli sağlam atıyorlar. Biz her zaman eğitim yatırımlarının yanındayız. Çünkü en önemli yatırım insana yapılan yatırımdır" dedi.

Konuşmasında öğretmenlik mesleğinin önemine değinen Zihni Aldırmaz, "Tüm öğretmenler önünde saygıyla eğiliyorum" ifadesi kullandı.

Bahçeşehir Koleji Eğitim Kurumları Genel Müdürü Karaaslanlı da, kaliteli eğitimin her çocuğun hakkı olduğunu düşündüklerini belirterek, eğitimde fırsat eşitliğine inandıklarını anlattı. Bu nedenle yurdun her köşesine sosyal sorumluluk projeleri adı altında okullar açtıklarını kaydeden Karaaslanlı, 2015 yılında 150 okul ve uluslararası başarıya sahip 90 bin öğrenciyi hedeflediklerini söyledi. Karaaslanlı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhuriyetin 100. yılında 3 kıtada 350 okul 250 bin öğrenci hedeflerimiz var. Türkiye'nin ve dünyanın en büyük probleminin gelir dağılımındaki adaletsizlik olduğunu düşünüyorum. Bu adaletsizliğin eğitimle aşılabileceğini düşünüyoruz. Çünkü eğitimin gelir eşitleyici özelliği vardır. Bahçeşehir Koleji nasıl bireyler yetiştirecek diye sorarsanız; 21. yüzyıl becerileri ile donatılmış bilgi sistemlerine hakim teknolojik yeterlilik sahibi, farklı kültürlere saygılı, sorumluluk sahibi sosyal sorumluluk bilincine sahip yenilikçi dünya liderlerini yetiştirecektir. Biz dünya ile yarışan, dünya ile konuşan ve dünya ile çalışan bireyler yetiştireceğiz."

Bahçeşehir Koleji Adana Okul Müdürü Gediktaş ise, anaokulundan üniversiteye yaşam boyu eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nın, eğitim tecrübesini, eğitim kalitesini ve eğitim vizyonunu Adana'ya taşımaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından kolejin açılış kurdelesini, Bahçeşehir Koleji Eğitim Kurumları Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı, protokol üyeleriyle birlikte kesti. Açılış töreninin ardından Karaaslanlı, protokol üyelerine ve davetlilere okulu gezdirerek yapılan çalışmalar ve verilecek eğitimler hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bahçeşehir Koleji 95. Okulunu Adana'da Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement