Badminton Grup Müsabakaları Siverek'te Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Badminton Grup Müsabakaları Siverek'te Yapılacak

Badminton Grup Müsabakaları Siverek\'te Yapılacak

Badminton Yıldızlar Kız ve Erkek İl Karmaları Grup Müsabakaları 16 – 18 Ocak 2015 tarihleri arasında Siverek'te düzenlenecek.

15.01.2015 11:12

Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi kapsamında Badminton Yıldızlar Kız ve Erkek İl Karmaları Grup Müsabakalarının 16 – 18 Ocak 2015 tarihleri arasında Siverek'te düzenleneceği açıklandı.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, sporun tabana yayılması için kent genelinde daha fazla müsabakanın yapılması için çalıştıklarını söyledi.

Amaçlarının kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, TOHM merkezlerine sporcu kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması ve tüm paydaşların sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması olduğunu sözlerine ekleyen Müdür Yıldız bu çerçevede Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi kapsamında Badminton Yıldızlar Kız ve Erkek İl Karmaları Grup Müsabakalarının 16 – 18 Ocak 2015 tarihleri arasında Siverek'te düzenleneceğini açıkladı.

Yıldız, 3 gün sürecek müsabakalara 10 ilden sporcu, yönetici, antrenör ve sporseverler yaklaşık 200 kişinin katılacağını belirtti. Yıldız konu ile ilgili "Bu müsabakaları burada yapılmasında emekleri geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm sporculara başarılar diliyorum. Ayrıca ilçemizde ilk defa bu denli büyük bir müsabaka gerçekleştiriliyor. Sporu sadece Şanlıurfa merkezde değil aynı zamanda ilçelerimizde de tabana yayacağız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Badminton Grup Müsabakaları Siverek'te Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement