BAD Basketbol Oskarlarının Sahipleri Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

BAD Basketbol Oskarlarının Sahipleri Belli Oldu

BAD Basketbol Oskarlarının Sahipleri Belli Oldu

Basketbol Adamları Derneğinin 9. yılına giren geleneksel BAD Basketbol Oskarlarını, 2012-2013 sezonunda kazananlar belli oldu.

02.01.2014 08:41  Güncelleme: 09:37

BAD (Basketbol Adamları Derneği) Başkanı Avni Erboy, geleneksel hale getirilen ve Türk Basketbolunda önemli bir yeri olan "BAD BASKETBOL OSKARLARI"nın uzun süren titiz çalışma sonrasında hak edenlere dağıtıldığını ifade ederek, "Sezon boyunca oluşturulan komisyonun çalışması ve yaklaşık 100 kişilik büyük jürinin oylarıyla seçimi yapıyoruz. Bugüne kadar dağıtılan ödüllere bu kez yenilerini ekliyoruz. Basketbolumuzda bir heyecan ve manevi güç olan bu oskarları kazananları tebrik ediyoruz. Yönetim Kurulumuz basketbolun yanı sıra ülke ve kent sporuna unutulmayacak hizmetlerde bulunanları da unutmadı. Bu yıl da kent spora hizmet ödüllerini devam ettirdik" dedi.

BAD Başkanı Avni Erboy, 2012-2013 sezonunda "BAD Basketbol Oskarları" ve "Spora Hizmet Ödülleri"ni kazananları şöyle açıkladı:

BAD BASKETBOL OSKARLARI:

Spor Onur Ödülü: HASAN ARAT (TMOK 2. Başkan Yardımcısı, İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Başkanı)
Basketbol Onur Ödülü: Dr. HAKAN TARTAN (Konak Belediye Başkanı), İDİL YİĞİTBAŞI (Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı)
Juri Özel Ödülü: OZAN BULKAZ (Uşak Sportif), MEHMET AYKIRI (Pınar Süt),
Yılın Yöneticisi: MUTLU ALTUĞ
Yılın Takımı: PINAR KARŞIYAKA ERKEK BASKETBOL TAKIMI
Yılın Antrenörü: UFUK SARICA,
Yılın Oyuncusu: KENAN SİPAHİ
Yılın Basketbol Yazarı: HASAN ERCAZİP (Haber Türk Gazetesi)
Yılın Sponsor Ödülü: ADALI HOLDİNG
Spora katkı ödülleri: CEVAT DURAK (Karşıyaka Belediye Başkanı), ABDÜL BATUR (Narlıdere Belediye Başkanı), CENGİZ ERGÜN (Manisa Belediye Başkanı), ERKİN USMAN (Yeni Asır Gazetesi Başyazarı), OKAN YÜKSEL (Gazeteci-Yazar), Dr. SIDDIK TOPALOĞLU (TBSF Asbaşkanı), HÜSEYİN ERYÜKSEL (Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı), Dr. FATİH TANFER (TFF Gözlemciler Kurulu Başkanı), Dr. ŞABAN ACARBAY (Tüfad İzmir Şube Başkanı), KADRİ YATKIN (İzmir ASKF Başkanı), BÜLENT ZEREN (KARSAD Başkanı), SAİT GÜRSOY (1912 KSK Başkanı), MEHMET SEYİT ÖZKAN (Altınordu Futbol A.Ş. Başkanı), Dr. YILDIRAY ÇIĞIRGİL (Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü), İLYAS GÖNEN (Altınordu Kulübü eski Başkanı)

BAD (Basketbol Adamları Derneği) Başkanı Avni Erboy, ödüllerin tarihi daha sonra açıklanacak törenle sahiplerine dağıtılacağını da belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BAD Basketbol Oskarlarının Sahipleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement