Bacağı Ağaca Sıkışan Kız Öğrenciyi, İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Bacağı Ağaca Sıkışan Kız Öğrenciyi, İtfaiye Kurtardı

Balıkesir'de tenefüste oyun oynadığı esnada tırmanmak istediği ağaca bacağı sıkışan kız öğrenciyi, itfaiye ekipleri kurtardı.

26.10.2018 13:14  Güncelleme: 14:31

Balıkesir'in merkez Karesi ilçesinde tenefüste oyun oynadığı okul bahçesinde bacağı ağaç arasına sıkışan öğrenci Hülya Koyunoğlu'nu (8), itfaiye ekipleri kurtardı.

AĞACA TIRMANMAK İSTERKEN BACAĞI SIKIŞTI

Karesi ilçesi Paşaalanı Mahallesi'ndeki Ercan Kıvrak İlkokulu'nda bugün saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda; 2'nci sınıf öğrencisi Hülya Koyunoğlu arkadaşlarıyla birlikte ders arasında bahçeye çıktı. Okul bahçesinde bulunan ağaca tırmanmak isteyen Hülya Koyunoğlu'nun bacağı ağaç arasına sıkıştı.

İTFAİYEYE HABER VERDİLER

Hülya'yı önce arkadaşları kurtarmak istedi ancak başarılı olamadı. Haber verilen öğretmenleri de öğrenciyi sıkıştığı ağaçtan çıkaramayınca itfaiyeye haber verildi. Olay yerine gelen Balıkesir İtfaiye Daire Başkanlığı Karesi İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, ayırıcı makas yardımı ile küçük Hülya'nın bacağını, ağaçtan herhangi bir yaralanmaya meydan vermeden kurtararak öğrenciyi okul yetkililerine teslim etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kurtarma operasyonu sonrası Hülya Koyunoğlu ve okul yetkilileri, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

İşte olay yerinden görüntüler;

Bacağı Ağaca Sıkışan Kız Öğrenciyi, İtfaiye Kurtardı
Bacağı Ağaca Sıkışan Kız Öğrenciyi, İtfaiye Kurtardı
Bacağı Ağaca Sıkışan Kız Öğrenciyi, İtfaiye Kurtardı
Bacağı Ağaca Sıkışan Kız Öğrenciyi, İtfaiye Kurtardı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bacağı Ağaca Sıkışan Kız Öğrenciyi, İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • umutsuz06: kendi bilerek yapmıştı oraya nasıl becermiş ayağını sıkıştırmayı. 1 17 Yanıtla
  • .....: Çocuklara uzanan kötü eller kırılsın geçmiş olsun...hiç vicdanınız yok mu 11 2 Yanıtla
  • şimal: bu olay türkiye de mi oldu gerçekten. çok ilginç itfaiyeden önce sabunlu su falan döküp çıkarmak gibi dahiyane fikirlerimize ne oldu :))) 0 12 Yanıtla
  • Geçmiş olsun : Sabi bebe ne bilsin 6 0 Yanıtla
  • serdal: oyun oynamayı unutan geri zekalılar yorum yazmasın küçüklerimizi korumazsak nasıl nesilimiz ilerlicek saygı dumak gibisi varmı Türk oğlu Türküm ama keşke şu güzelim dünyada kardeşce yaşayabilsek savaşlar olmasa herkes birbirini sevse ne güzel olurdu biz dünyadan örnek alıcağımıza dünya Türklerden örnek alsın amerikada okul servisi durunca hayat duruyor bizimkiler hava yapcak ya sağ sola baz gaza sonra kim üzülüyor yine sen farkında değilsiniz sadece sende yok o araba aynısı senin başınada gelir 2 0 Yanıtla

Advertisement