Babanıza Özel Hediyeler Douglas Parfümeri'de! - Son Dakika
Güncel

Babanıza Özel Hediyeler Douglas Parfümeri'de!

Babanıza Özel Hediyeler Douglas Parfümeri\'de!

Douglas Parfümeri Babalar Günü'ne özel olarak Jean Paul Gaultier "Le Beau Male", Fendi, Tom Ford "Noir" ve Azzaro "Chrome" ve Douglas'a özel erkek bakım ürünlerini öneriyor.

05.06.2013 14:32

Douglas Parfümeri Babalar Günü'ne özel olarak Jean Paul Gaultier "Le Beau Male", Fendi, Tom Ford "Noir" ve Azzaro "Chrome" ve Douglas'a özel erkek bakım ürünlerini öneriyor.

Douglas Parfümeri'ye özel erkek bakım ürün serisi Men's Sytemde yer alan Nemlendirici Yüz Jeli, cildin nemini arttırıyor, erken yaşlanmayı önlüyor ve çevresel etkilere karşı koruyor. Cildi taze ve bakımlı hissettiren bu serideki ürünler aynı zamanda cildin canlı ve taze görünmesini sağlıyor.

Le Beau Male parfümünün güçlü kokusu ve ferahlığı ile erkeklerde bağımlılık yaratıyor. İkonik metal kutusu ve zıtlıkların yoğunluğunun vücut bulduğu "Le Beau Male" şişesi ile kendine has kokusu ile duyuları yoğunlaştırıyor.

Tom Ford Noir ise erkeklerin dış dünyası ile iç doğasının zıtlığını tanımlıyor. Tom Ford Noir, Douglas babalarının içindeki herkesin olmak istediği, merak uyandıran, çekici, kibar, şehirli ve kültürlü adamı harekete geçiriyor.

Birçok erkek bakım ürünü ve parfümünü bir arada sunan Douglas Parfümeri, alışveriş keyfini babasıyla paylaşmak isteyen herkesi mağazalarına bekliyor.

Douglas Parfümeri Hakkında;

1821 yılında Hamburg'da bir parfümeri ve sabun fabrikası olarak kurulmuş olan ve geçtiğimiz 30 sene içerisinde Avrupa kozmetik pazarında lider konumunda olan Douglas Parfümeri, Avrupa'da 1200'ü aşkın mağazaya sahiptir.

Douglas Parfümeri Mağazaları

Adana; Ziya Paşa Bulvarı/ Ankara; Cepa AVM/ Antalya; Terracity AVM

Bursa; Korupark AVM/ Eskişehir; Espark AVM

İstanbul; Capacity AVM - Kanyon AVMMarmara Park AVM - Nişantaşı City's AVM

İzmir; Alsancak - Forum Bornova AVM/ Mersin; Forum AVM/ Trabzon; Forum AVM

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babanıza Özel Hediyeler Douglas Parfümeri'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement