Azerbaycan Listelerinde 1. Sırada - Son Dakika
Güncel

Azerbaycan Listelerinde 1. Sırada

Azerbaycan Listelerinde 1. Sırada

Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Dilara Gürkan, Ankara'daki 12 yıllık sahne geçmişinin ardından sözü ve müziği kendisine ait olan Söz Ver şarkısıyla müzik piyasasına bomba gibi girdi.

06.06.2017 10:22  Güncelleme: 10:26

Söz yazıp beste yapmak için doğmuşum diyen genç sanatçı Dilara Gürkan ilk single çalışması olan Söz Ver şarkısına çektiği klip ile Kral tv'de fırtınalar estirip, dijital platformlarda ilk sıraya yükselmesinin ardından şimdi de Azerbaycan listelerinde bir numaraya yükseldi.

Bir çok müzik adamı tarafından Gökhan Tepe'nin dişi versiyonu olarak adlandırılan genç sanatçı '' Gökhan Tepe müziğin en tepesidir, ben de kendisinin inanılmaz bir hayranıyım, ses rengi ve tarz olarak Gökhan Tepe'ye benzetilmek bana mutlulukların en büyüğünü verir'' dedi.

AZERBAYCAN'DAN TEKLİF YAĞMURU

Kral tv'de klibinin yayınlanmasının ardından Azerbaycan'dan konser ve sahne teklifi yağan sanatçı ''Kendi şarkımı kendim yapıyorum ve yüzlerce sözü müziği kendime ait şarkım var ama Söz Ver şarkısı benim için özeldi ve ilk albümümde sadece ona yer verdim. Şarkım güzel, sesim var ve her geçen gün kendimi daha da geliştiriyorum çok çok iyi işler yapacağım'' dedi.

Musicom etiketiyle çıkarttığı ilk single çalışması Söz Ver'in yurt dışında liste başı olmasının ardından kolları sıvayan sanatçı şimdi de Tasa isimli yeni şarkısı için harekete geçti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Azerbaycan Listelerinde 1. Sırada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement