Ayvalık Ckd'den O Düzenlemeye Tepki - Son Dakika
Güncel

Ayvalık Ckd'den O Düzenlemeye Tepki

Ayvalık Ckd\'den O Düzenlemeye Tepki

Ayvalık CKD'den o düzenlemeye tepkiBALIKESİR'in Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Ayvalık Şubesi üyeleri, basın açıklaması yaparak çocuk istismarına yönelik düzenlemeyi eleştirdi.

19.11.2016 18:16

Ayvalık CKD'den o düzenlemeye tepki

BALIKESİR'in Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Ayvalık Şubesi üyeleri, basın açıklaması yaparak çocuk istismarına yönelik düzenlemeyi eleştirdi.

CKD Ayvalık Şube Başkanı Gülden Sarıbaş, yönetim kurulu üyeleri Vildan Aydemir, Vasfiye Tatlıcı Açık, Oya Turtanak ve Berrin Sözer ile birlikte bugün saat 13.30'da, Zeytin Galerisi Feyza Hepçilingirler Kütüphanesi'nde basın toplantısı düzenledi. Çocuk istismarına yönelik düzenlemeyi eleştiren Sarıbaş şöyle dedi:

"Bizler buna izin vermeyeceğiz. Çocuklarımızı tecavüzcülerden koruyacağız. Ülkemize bu ayıbı yaşatmayacağız. İnsan haklarına dayalı çağdaş hukuktan uzaklaşılmasına rıza göstermeyeceğiz. Bu yanlıştan geri dönülünceye kadar mücadele edeceğiz. Salı günü TBMM'nin kapısındayız. Saat 11.00'de tüm vatandaşlarımızı bize destek olmaya bekliyoruz. Hep birlikte bu çağdışı, insanlık dışı yasal düzenlemeye karşı çıkmaya, birlikte hayır demeye, çocuklarımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayvalık Ckd'den O Düzenlemeye Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement