Ayva'dan Başkan Uzun'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ayva'dan Başkan Uzun'a Ziyaret

Ayva\'dan Başkan Uzun\'a Ziyaret

Beyaz Ay Derneği Başkanı, eski Milletvekili Lokman Ayva, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a nezaket ziyaretinde bulundu.

25.07.2012 16:41

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beyaz Ay Derneği Başkanı Lokman Ayva ve İstanbul Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Ayva, ziyaretinde, uzun süredir dostlukları bulunan Başkan Uzun'u ziyaret etmekten son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Başkan Uzun da Ayva ve dernek üyelerini Beylikdüzü'nde ağırlamaktan memnun olduklarını etti. Beyaz Ay Derneği'nin çalışmalarını takdirle izlediklerini dile getiren Başkan Uzun, Ayva ve yöneticilere çalışmalarında başarı diledi.

Muhtarlar'dan Başkan Uzun'a teşekkür

Bu arada, İstanbul Muhtarlar Derneği (İMD) Yönetim Kurulu üyeleri de Başkan Yusuf Uzun'u makamında ziyaret etti. İMD Başkanı Selami Aykut, Beylikdüzü'ne her geldiklerinde ilçeyi daha da modernleşmiş gördüklerini ifade etti. Aykut, Beylikdüzü'ndeki muhtarlıklara yaptığı destekten ve kurduğu iyi ilişkilerinden dolayı da Başkan Uzun'a teşekkür etti.

Muhtarlar Derneği'nin ziyaretinden memnun olduğunu dile getiren Başkan Uzun, vatandaşın sorunlarını daha etkin çözebilmek için muhtarlıklarla iyi iletişim kurmaya çalıştıklarını ve bunun böyle süreceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayva'dan Başkan Uzun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement