Ayşe Taş Konseri Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Ayşe Taş Konseri Düzenlendi

Ayşe Taş Konseri Düzenlendi

Ayşe Taş, Gaziantep'in sanat yaşamında çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

24.05.2013 16:15

Gaziantep Üniversitesi'nin (GAÜN) kuruluşunun 40. yılı nedeniyle; Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından "Kültür Sanat Günleri" kapsamında, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle; Türk Musikisi Devlet Konservatuarı sazları eşliğinde "Ayşe Taş" konseri düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Devlet Tiyatrosu Salonu'nda gerçekleştirilen konser hakkında bilgi veren Ayşe Taş, Gaziantep'in sanat yaşamında çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Ayşe Taş, "Özellikle sanat yaşamıma başladığım 1970'li yıllardan günümüze kadar sık aralıklarla Gaziantep'e geliyor ve sanatseverlerle buluşuyorum. Gaziantep musiki alanında çok önemli bir yere sahip. Gaziantep'e özellikle konser vermek için gelen sanatçılar buraya gelirken daha temkinli olurlardı. Buradaki sanatseverler sanatçıdan bir istekte bulunurken, makamını, güftesini belirtir, öyle şarkıyı söylememizi isterdi" diyerek, Gaziantep'in gerçek anlamda musiki severlerin bulunduğu bir kent olduğunu söyledi.

Gaziantep Üniversitesi'nin kuruluşunun 40'ncı ve Türk Musikisi Devlet Konservatuarının kuruluşun 25'nci yılı etkinlikleri kapsamında Gaziantep'te bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Ayşe Taş, Onat Kutlar Devlet Tiyatrosu salonunu dolduran sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Göğüş tarafından Sanatçı Ayşe Taş ve Şef. Öğr. Gör. Muzaffer Uslu'ya plaket takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayşe Taş Konseri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement