Aylin Sezgin Almanya'nın En Güzel 24 Kızı Arasında - Son Dakika
Güncel

Aylin Sezgin Almanya'nın En Güzel 24 Kızı Arasında

Aylin Sezgin Almanya\'nın En Güzel 24 Kızı Arasında

Almanya'nın en eski güzellik yarışması olan Miss Germany Corporation GmbH'nin (MGC) düzenlediği ön elemelerinde Pazar akşamı yapılan Hessen Eyaleti güzellik yarışmasında 19 yaşındaki Aylin Sezgin birinci geldi.

10.01.2012 12:47

Almanya'nın en eski güzellik yarışması olan Miss Germany Corporation GmbH'nin (MGC) düzenlediği ön elemelerinde Pazar akşamı yapılan Hessen Eyaleti güzellik yarışmasında 19 yaşındaki Aylin Sezgin birinci geldi. Almanya'nın en büyük eğlence parkı olan 'Avrupa Parkı'nda 11 Şubat tarihinde yapılacak final gecesinde Hessen Eyaletini temsil edecek Aylin Sezgin şimdiden Almanya'nın en güzel 24 kızı arasında yer alıyor.

Hessen kraliçesi Sezgin düzgün fiziği,1,72 boyu, kahverengi saçı ve sempatik tavırlarıyla şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Almanya'nın Hessen eyaletininin Wetzlar kentinde ekonomi mühendisliği okuyan Sezgin, pazar akşamı Giessen kentinde düzenlenen 'Neusteadtler Tor' galerisinde yarışmaya katılan 14 aday içinden birinci seçildi.

Podyuma çıkan birbirinden güzel adayları bine yakın kişi izledi. Yarışmada 14 kişilik jüri heyetinden puanları lehine kazanmak için podyuma çıkan güzeller rakipleriyle kıyasıya yarıştı. Hessen Eyaletin kraliçesi ilan edilen Sezgin, "Çok mutluyum, umarım büyük finalde yine başarılı olurum" dedi. Yarışmanın ikincisi 18 yaşındaki Stefanie Leicht, üçüncü ise mimarlık öğrencisi olan 20 yaşındaki Sina Mörtz oldu.

Üç saat süren yarışmada adaylar podyuma akşam kostümü ve mayo defilesiyle podyuma çıktı.

Almanya'nın prestijli güzellik yarışmasın finali 11 Şubat'ta yapılacak ve Almanya'nın en güzel kızı 'Miss Germany 2012' kraliçesi ilan edilecek.

Son ön eleme yarışması önümüzdeki hafta yapılıyor. Finale yükselen 24 aday basına tanıtıldıktan sonra, bir haftalığına İspanyanın tatil beldesi 'Aldiana Fuerteventure' adasında final için hazırlanacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aylin Sezgin Almanya'nın En Güzel 24 Kızı Arasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement