Aykut Kocaman'dan Zorlu Maç Trafiği Öncesi Futbolcularına Uyarı Geldi - Son Dakika
Güncel

Aykut Kocaman'dan Zorlu Maç Trafiği Öncesi Futbolcularına Uyarı Geldi

Aykut Kocaman\'dan Zorlu Maç Trafiği Öncesi Futbolcularına Uyarı Geldi

Fenerbahçe, ligin ikinci haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

14.09.2011 18:25

"dikkatli OLMALIYIZ"

Fenerbahçe, ligin ikinci haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Aykut Kocaman, saha içerisinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Orduspor galibiyeti nedeniyle oyuncularını kutlayan Kocaman, "Orduspor galibiyeti çok önemliydi. Galibiyet nedeniyle hepinizi tebnik ediyorum. Önümüzde zorlu bir periyod var. Arka arkaya Türkiye'nin en zorlu deplasmanlarına gideceğiz. Ayaklarınız açılana, maç temposunu kazanana kadar dikkatli olmalıyız. Bu zorlu periyotta sizden en iyi performansı sahaya yansıtmanızı bekliyorum" dedi.

KOCAMAN, GÖKHAN GÖNÜL'ÜN MAÇA YETİŞTİRİLMESİNİ İSTEDİ

Aykut Kocaman, sakat oyuncuların durumunu da yakından takip ediyor. Kocaman, kaburgasındaki sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Gökhan Gönül'ün durumu hakkında kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'tan bilgi aldı. Antrenman sırasında kulüp doktoru ve Gökhan Gönül ile saha kenarında bir süre baş başa görüşen Kocaman, Gökhan Gönül'ün maça yetiştirilmesini istedi.

Antrenmana tedavileri süren Gökhan Gönül, Emre ve Serdar katılmazken, bu futbolcuların tesislerde tedavi olduğu belirtildi. Tedavileri süren Orhan Şam ve Özer ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışma yaptı. Genç futbolcu Recep Nİyaz ise takımla birlikte düz koşu yaptıktan sonra takımdan ayrı antrenör Alper Aşçı yönetimde takımndan ayrı çalışmalar yaptı.

Fenerbahçe yarın yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Sarı-lacivertliler, saat 17. 00'de Sabiha Gökçen

Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Gaziantep'e hareket edecek.

Öte yandan kaptan Alex'in doğum günü takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından kutlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aykut Kocaman'dan Zorlu Maç Trafiği Öncesi Futbolcularına Uyarı Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement