Ayhan Başarır'ın Kızı, Evliliğe İlk Adımını Attı - Son Dakika
Güncel

Ayhan Başarır'ın Kızı, Evliliğe İlk Adımını Attı

Ayhan Başarır\'ın Kızı, Evliliğe İlk Adımını Attı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Ayhan Başarır'ın kızının nişan törenine katıldı.

28.10.2013 14:21  Güncelleme: 14:20

Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Ayhan Başarır'ın Kızı, Evliliğe İlk Adımını Attı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Ayhan Başarır'ın kızının nişan törenine katıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Ayhan Başarır ve eşi Ümit Başarır'ın kızı Aysu Başarır ile Özden Özcan ve Eylim Özcan çiftinin oğlu Ömer Özcan, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen nişan töreni ile evliliğe ilk adımlarını attılar. Genç çiftlere nişan yüzüklerini Başkan Uzun'un eşi Yasemin Uzun takarken, kurdeleyi ise Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol'un kızı Müjde Demirkol kesti.

Güzel Dilekler, Güzel Niyetler…

Sevdiğimiz, muhabbet içerisinde olduğumuz Başarır Ailesi'nin mutlu gününde bulunmaktan onur duyduğunu belirten Başkan Uzun, "Aysu bizim evladımız Ömer'i de çok sevdik. Allah en yakın zamanda nikahlarını da gerçekleştirmeyi nasip etsin. Muhabbetlerini artırsın ve daim kılsın" dedi. İlişkilerde ilgi ve sevginin çok önemli olduğuna değinen Başkan Danışmanı Ayhan Başarır ise "Allah sizlerin birbirine olan sevgisini sonsuza kadar daim etsin" dedi.

Düzenlenen nişan merasimine Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, birçok iş adamı, sanayiciler ile geniş davetli kitlesi katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayhan Başarır'ın Kızı, Evliliğe İlk Adımını Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement