Aydınlı itfaiyecilerden duygulandıran paylaşım - Son Dakika
Güncel

Aydınlı itfaiyecilerden duygulandıran paylaşım

Aydınlı itfaiyecilerden duygulandıran paylaşım

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Aydınlı itfaiyeciler, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımla anlamlı bir mesaj verdi.

03.09.2020 10:33  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Aydınlı itfaiyeciler, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımla anlamlı bir mesaj verdi. Ateş savaşçıları Aydın'ın kavurucu sıcağında yangına müdahale ederken her tarafları is içinde kalmış fotoğrafları paylaşarak, "Başta Aydın halkı ve ihtiyaç duyulduğunda tüm Türkiye için her daim fedakarlığa hazır ve güçlüyüz." mesajı verdiler.

Yaptıkları müdahaleler ve diğer çalışmalarla vatandaşların beğenisini kazanan Aydınlı itfaiyeciler, bu kez de paylaşımları ile takdir topladı. Geçtiğimiz gün Efeler'de bulunan bir iş hanında çıkan yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına alan ateş savaşçıları, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımda "Olağanüstü durumları sıradan gibi görmek sakin giden bir gün içinde neler olabileceğini kestirmek her an öğrenmek için pes etmemek en faydalı bağrışmalar sarsılmaz dostluklar. Başta Aydın halkı ve ihtiyaç duyulduğunda tüm Türkiye için her daim fedakarlığa hazır ve güçlüyüz. Allah bizleri utandırmasın" ifadeleri yer aldı.

Ateş savaşçılarının bu anlamlı paylaşımını takdir eden vatandaşlar da, Aydınlı itfaiyecilere fedakarlıkları için teşekkür ederek, görevlerinde kolaylıklar diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydınlı itfaiyecilerden duygulandıran paylaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement