Aydın Öğrenci Evinde Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

Aydın Öğrenci Evinde Korkutan Yangın

Aydın Öğrenci Evinde Korkutan Yangın

Aydın'da, bir apartmanın altıncı katındaki kız öğrenci evinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

01.11.2015 13:35

Aydın'da, bir apartmanın altıncı katındaki kız öğrenci evinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında, gençleri kurtarmaya çalışan polis memuru ile dört kız öğrenci dumandan etkilendi. Ambulansla hastaneye kaldırılan beş kişinin sağlık durumunun iyi öğrenildi.

Kurtuluş Mahallesi Sağlık Caddesi'nde bulunan 27 numaralı apartmanın altıncı katındaki öğrenci evinde, bugün saat 09.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dört kız öğrencinin bulunduğu daireden yükselen dumanları görenler yangını, itfaiye ve polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ilk ulaşan trafik polisi Müslüm Bahadır Lale, dairede mahsur kalan ve açık pencereden hava almaya çalışan öğrencileri kurtarmak için vakit kaybetmeden altıncı kata çıktı. Ancak kapıyı açamadı. Öğrencilerin aşırı korktukları görüldü. İtfaiyenin apartmana ulaşmasıyla daireye girilebildi. Ekipler, konutta mahsur kalan Hatice Altınpınar (24), Meryem Gürer (23), Selda Şahin (23) ile Arzu Şahin'i (21) kurtardı. Dumandan etkilenen yüzleri dumandan kapkara olmuş bu dört öğrenci ile yardıma koşan polis memuru Lale, ambulansla, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan beş kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı belirtildi. Polis, yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

MUHABİRE SALDIRI

Öte yandan; yangın anını görüntülemeye çalışan DHA muhabirine apartman sakini A.T. ve oğlu saldırdı. Muhabirin boğazını sıkarak görüntü almasını engellemek isteyen baba oğul, basın mensubunun kamerasını da elinden aldı. Polisin araya girmesiyle baba ve oğlu durduruldu. Gözaltına alınan baba ve oğlu emniyete götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Öğrenci Evinde Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement