Aydın'daki "Emlakçı" Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Aydın'daki "Emlakçı" Cinayeti

Aydın\'daki "Emlakçı" Cinayeti

Kaybolduktan yaklaşık 13 ay sonra cesedi gömülü halde bulunan Hasan Fidan’ın katil zanlıları olarak yargılanan 2 emlakçı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

23.12.2013 23:30

Aydın'da, ortadan kaybolduktan yaklaşık 13 ay sonra cesedi gömülü halde bulunan Hasan Fidan'ı öldürdükleri iddiasıyla yargılanan 2 emlakçıya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Hasan Fidan'ın öldürülmesiyle ilgili Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava sonuçlandı. Davanın karar duruşmasına, tutuklu sanıklar Hafize Zara (25) ve Hakan Ekiz (34) ile avukatları katıldı.

Sanıklar, mahkemede yaptıkları son savunmada, cinayeti borçlarından dolayı işlediklerini ve olaydan pişman olduklarını ifade etti.

Mahkeme heyeti, iki sanığın "kasten adam öldürmek ve yağma" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Olay

Aydın'da, biriktirdiği parayla ev almak isteyen Hasan Fidan'dan haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine araştırma başlatan polis, emlakçı Hakan Ekiz ve ortağı Hafize Zara'yı gözaltına almış, Fidan'ı parası için öldürüp gömdüklerini itiraf eden zanlıların verdiği ifade doğrultusunda Efeler Mahallesi'nde yapılan kazıda Hasan Fidan'ın cesedi toprağa gömülü olarak bulunmuştu. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'daki 'Emlakçı' Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement