Ayar Ve Bayram İstasyon’luları Dinledi - Son Dakika
Güncel

Ayar Ve Bayram İstasyon’luları Dinledi

Ayar Ve Bayram İstasyon’luları Dinledi

Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar Ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram Önceki Gün İstasyon Mahallesinde Gerçekleşen Toplantıda Mahalle Halkının Sorunlarını Dinledi.

30.11.2010 17:38  Güncelleme: 17:39

Kocaeli milletvekili eyüp ayar ve ak parti gebze ilçe başkanı yılmaz bayram önceki gün istasyon mahallesinde gerçekleşen toplantıda mahalle halkının sorunlarını dinledi.

AK Partinin tüm mahallelerde düzenlediği mahalle toplantıları önceki gün gerçekleşti. Mahallelerde yapılan toplantılarla mahalle halkının sorunlarını birebir takip eden AK Parti ilçe yöneticileri ile birlikte sahaya inen AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar İstasyon'da yapılan mahalle toplantısına katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar'ın yanı sıra toplantıya AK Parti Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram ve ilçe yönetimi, İl Genel Meclis üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Cengiz Gürkan, İstasyon Mahalle Başkanı Şenol Soba ve mahalle halkı katıldı.

Bayanlardan Yoğun İlgi

Bayanların yoğun ilgi gösterdiği mahalle toplantısında İstasyon mahallesi halkı trafik kazalarının yoğun yaşandığı E-5'e ek bir üst geçidin daha yapılmasını, okul ihtiyaçlarının giderilmesini istediler. Ayrıca Açık Öğretim sınavlarının Gebze'de yapılmasını Kocaeli'ye gitmekte zorluk yaşadıklarını dile getirirken Ayar, konunun uzun zamandan beri takipçisi olduklarını binlerce Gebzeli genci sıkıntıya soktuğunu bildiğini ve konunun çözümü içinde uğraştığını belirtti.

Bayanlar ayrıca Gebze'nin il olması talebini de dile getirirken, Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar'da Gebze'nin mevcut konumu ile daha çok hizmet aldığını söyledi. Samimi bir ortamda geçen toplantı da bayanların ilgisi Ayar ve Bayram'ı mutlu etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayar Ve Bayram İstasyon’luları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement