Aya İrini'de Muhteşem Konser - Son Dakika
Güncel

Aya İrini'de Muhteşem Konser

Aya İrini\'de Muhteşem Konser

2 Kasım'da Aya İrini'de konser veren Zakir Hussain & Masters of Percussion, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

03.11.2011 10:57

Evrensel tek dil olan müziği farklı boyutlarıyla sahiplenen Avea, "Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri" ile; geleneksel ile moderni, yerel ile küreseli harmanlamayı başarmış usta isimleri ve dünya çapında üne kavuşmuş sanatçıları, müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Avea, 3. Sıra Dışı Müzik Konserleri kapsamında; dünya etnik müzik literatürüne adını altın harflerle yazdıran, dünyanın en iyi tabla (Kuzey Hindistan'a has çift el darbukası) üstadı Zakir Hussain & Masters of Percussion; 2 Kasım 2011'de Aya İrini'de "sıra dışı" bir konser vererek müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konseri izleyenler arasında Zakir Hussain'le daha önce "Ustalarla Buluşma Hindistanbul" etkinliğinde bir araya gelen Mısırlı Ahmet'in yanı sıra 'Balık Ayhan' olarak tanınan Roman sanatçı Ayhan Küçükboyacı, manken ve oyuncu kimliğiyle bilinen İsmet Özhan gibi ünlü isimler dikkat çekti.

Avea, Toplum için Sivil Toplum Kuruluşları ile Elele!

Avea, İstanbul Aya İrini'de gerçekleşen Zakir Hussain & Masters of Percussion konser alanına; bundan sonra her konserde yer alacak olan, "Avea, Toplum için Sivil Toplum Kuruluşları ile Elele" standını kurdu. Müzikseverler, bu konser kapsamında Kızılay ile paylaşılan stand aracılığıyla, Van'daki depremzedeler için bağış yapma fırsatı da buldular.

Dünyaca ünlü ney ustası Kudsi Erguner'in Ağustos ayında İstanbul, Bursa ve Ankara'da verdiği sıra dışı konserler ile başlayan "3. Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri", Ekim ayında da Erkan Oğur & Derya Türkan & Vincent Segal'i muhteşem bir konser ile müzikseverlerle buluşturmuştu.

3. Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri; önümüzdeki aylarda, Diego El Cigala, Anouar Brahem Quartet, Bratsch, Mostar Sevdah Reunion, Gilberto Gil, Susana Baca gibi dünyaca ünlü müzisyenleri ve grupları müzikseverlerle buluşturmaya devam edecek.

*Biletix'ten satışa sunulan konserler hakkında ayrıntılı bilgiyi http://www.aveakonserleri.com adresinden bulabilirsiniz. Avealılar Sıra Dışı Müzik konser biletlerini yüzde 20 indirimli alma hakkına sahip bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aya İrini'de Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement