Avrasya Maratonu'na Bağcılar Damgası - Son Dakika
Güncel

Avrasya Maratonu'na Bağcılar Damgası

Avrasya Maratonu\'na Bağcılar Damgası

Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da büyük başarılar elde etti.

12.11.2012 11:57

Avrasya Maratonu'na katılan Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da büyük başarılar elde etti. Bayanlar kategorisinde Zübeyde Süpürgeci birinci, Hamide Kurt ikinci, Maşide Cesur üçüncü olurken erkekler kategorisinde Ömer Cantay ikinci, Semih Görkem Kıyar üçüncülüğü elde etti.

Yurt içinden ve yurt dışından binlerce kişinin katıldığı 34. Avrasya Maratonu'na Bağcılar Belediyesi Engelliler Kulübü sporcuları da katıldı. Yarışmaya katılan 6 sporcudan beşi dereceye girmeyi başardı. Bayanlar kategorisinde, Milli Atlet Zübeyde Süpürgeci birinci yine Milli Atlet Hamide Kurt da ikinci oldu. Bayanlar kategorisinde üçüncülüğü de yine Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcusu Maşide Cesur da üçüncü oldu.

Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü'nün erkek sporcuları da dereceye girmeyi başardı. Daha önce Türkiye'yi Atina Olimpiyatları'nda temsil eden Milli Atlet Ömer Cantay ikinci olurken Semih Görkem Kıyar Maraton'u üçüncü tamamladı.

"Engellilere yönelik Bağcılar'da evine mahkum engelli kalmasın" diyerek başlatmış olduğumuz çalışmaların sonuçlarını sportif başarılarla almaya başladık" diyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Avrasya Maratonu'na katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum. Onlar Maraton'a katılarak engellilerin neleri başarabileceklerini bir kez daha göstermiş oldular. Şimdiye kadar engellilerimizi destekledik, bundan sonra da desteğimiz devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avrasya Maratonu'na Bağcılar Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement