Avealılar, "Meydan"da Alışveriş ve Eğlenceye Doyacak - Son Dakika
Güncel

Avealılar, "Meydan"da Alışveriş ve Eğlenceye Doyacak

Avealılar, "Meydan"da Alışveriş ve Eğlenceye Doyacak

Avea, "Avea Her Yerde Kazandırır" platformu kapsamında, Ümraniye Meydan Alışveriş Merkezi'ni festival alanına çeviriyor.

01.06.2013 10:16

Haziran ayının ilk haftası düzenlenecek etkinlik boyunca ziyaretçiler Ali Gür, Altınbaş, Angel's Cake, Aslı Börek, Bonjuk&Tea, Bun Design, Caribou, Dagi, FLO, GAP, Go Mongo, Haribo, Intersport, Kemal Tanca, Krispy Kreme, Kuz Optik, LC Waikiki, Lookmacı, Media Markt, Mudo City, Nelson's Mısırcı, Ortaköy Waffel Park, Real, Sushico, Toyzz Shop ve YKM mağazalarında yüzde 50'ye varan indirimin yanı sıra sürpriz hediyeler kazanma fırsatı da yakalayacaklar

"Avea Her Yerde Kazandırır" platformu kapsamında müşterilerine avantajlı teklifler sunan Avea, gerçekleştirdiği marka ortaklıkları ile şimdi de Ümraniye Meydan Alışveriş Merkezi'ni (AVM) adeta bir festival alanına dönüştürüyor. 1-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte, Meydan AVM ziyaretçilerine, cazip indirim fırsatlarının yanında çeşitli oyun, eğlence ve sürprizlerin yanı sıra ikramlar da sunulacak.

Ziyaretçiler, bir hafta boyunca kampanyaya katılarak, Avealılara ayrıcalıklı fırsatlar sunup, alışveriş keyfini bir şölene dönüştürecek markalardan Ali Gür, Altınbaş, Angel's Cake, Aslı Börek, Bonjuk&Tea, Bun Design, Caribou, Dagi, FLO, GAP, Go Mongo, Haribo, Intersport, Kemal Tanca, Krispy Kreme, Kuz Optik, Lookmacı, Media Markt, Mudo City, Nelson's Mısırcı, Ortaköy Waffel Park, Sushico, Toyzz Shop ve YKM'den yüzde 50'ye varan indirim fırsatı yakalayacak.

Şanslı ziyaretçiye Avea inTouch 2 hediye edilecek

Carnaval Turco Grubu'nun tüm gün performans sergileyeceği etkinlik boyunca ziyaretçilere özel ikramlarda bulunulacak ve düzenlenecek yarışmalarda kazananlara Avea inTouch2'den, Barcelona Futbol Kulübü formasına; hediye çeklerinden oyuncağa çeşitli sürpriz hediyeler verilecek.

"Şanslı Koltuk", "Şanslı Araç", "Vip Yoyo" gibi etkinliklerle yemek alanında yemek yiyenleri, otopark alanında arabasını park edenleri, kısacası alışveriş keyfini yaşayan herkesi anında sürpriz hediye çekleri ve hediyeler bekliyor. Etkinlik boyunca hediye kazananların isimleri ise LED ekranda kazandıkları hediyelerle listelenecek.

Avealılar, ilgili MARKA adını yazıp, 5060'a SMS göndererek kampanyadan yararlanabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avealılar, 'Meydan'da Alışveriş ve Eğlenceye Doyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement