"Avea Her Yerde Kazandırır" - Son Dakika
Güncel

"Avea Her Yerde Kazandırır"

"Avea Her Yerde Kazandırır"

Avea Alışveriş Festivali ile Bağdat Caddesi 8 – 9 Aralık'ta panayır alanına dönüşecek

05.12.2012 11:43

"Avea Her Yerde Kazandırır" platformu kapsamında Bağdat Caddesi'nde yer alan mağaza ve restoranlarla gerçekleştirdiği marka ortaklıklarıyla, Bağdat Caddesi'ni adeta müşterilerine özelleştiriyor. Avea bu kapsamda, 8-9 Aralık'ta düzenleyeceği etkinliklerle alışveriş festivalini panayır alanına çeviriyor

Sokak müzisyenleri ve Avea Garage Band'in performanslarının yer alacağı etkinlikler kapsamında birbirinden özel ikramlar sunulurken, düzenlenecek yarışmaların kazananlarını ise sürpriz hediyeler bekliyor olacak

"Avea Her Yerde Kazandırır" platformu kapsamında müşterilerine avantajlı teklifler sunan Avea, Bağdat Caddesi'nde yer alan mağaza ve restoranlarla gerçekleştirdiği marka ortaklıkları ile Avealıları uzun bir alışveriş turuna davet ediyor.

3 Aralık'ta başlayıp, yeme – içmeden, kozmetiğe, modadan, kitap, kırtasiye ve oyuncağa birçok alanda %50'ye varan avantajlı teklifleri Avealılar ile buluşturacak kampanyalar 9 Aralık'a kadar devam edecek.

Avea, sunduğu indirimlerin yanı sıra 8-9 Aralık tarihlerinde düzenleyeceği etkinliklerle Bağdat Caddesi'ni panayır alanına çevirecek. Sokak müzisyenleri ve Avea Garage Band'in performanslarının yer alacağı etkinlikler, birbirinden özel ikramlar ile lezzetlendirilirken, düzenlenecek yarışmaların kazananlarına ise sürpriz hediyeler verilecek.

Avea Garage Band iki gün boyunca Nezih Kitapevi'nin önünde ipad üzerinden yaptıkları uygulama ile müzik yaparken, sokak müzisyenleri de Bağdat Caddesi'ni boydan boya dolaşarak performanslarını sergileyecekler.

Avea İletişim Merkezleri'nin önünde kurulacak standa soruların LED ekran üzerinden sorulacağı bir yarışma da düzenlenecek. Katılımcılara 5'er sorunun sorulacağı yarışma 14:00 – 20:00 saatleri arasında her yarım saatte bir tekrarlanacak. Her soru grubunda en hızlı ve en fazla doğru yanıtı veren kazananları ise maç biletinden, formaya, hediye çeklerinden, akıllı telefona birçok hediye bekliyor olacak.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek bir diğer yarışma ise Avea müşterisi olmayanların da katılabileceği "Taşı taşıyabildiğin kadar" olacak.

Avea, kış mevsiminin kendini gösterdiği günlerde yaptığı kestane ve salep gibi ikramlarıyla da alışveriş tutkunlarının içini ısıtacak.

Kampanya kapsamındaki markalar ise Agatha, Aslı, Bodrum Mantı, Burger King, Cafe Palacio, Caribou Coffee, Coquet, Derimod, Flormar, Gazete Bayii, GNC, Göz Grup, Jerfi Cafe, Kemal Tanca, Kryolan, Marks&Spencer, Nezih, Nike, Optik Trendy, Özsüt, Pinkberry, So Chic, Şaşkınbakkal Eczanesi ve Tekin Acar olarak sıralanıyor.

Avealılar, kampanyadan faydalanmak için ilgili MARKA adını yazıp, 5060'a SMS göndererek kampanyadan yararlanabileceklerdir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Avea Her Yerde Kazandırır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement