Avea'dan, Bağdat Caddesi Organizasyonu - Son Dakika
Güncel

Avea'dan, Bağdat Caddesi Organizasyonu

Avea\'dan, Bağdat Caddesi Organizasyonu

Avea, "Avea Her Yerde Kazandırır' platformu kapsamında, Bağdat Caddesi'ni 8-9 Aralık'ta düzenleyeceği etkinliklerle panayır alanına çevirecek."

05.12.2012 12:06

Avea, "Avea Her Yerde Kazandırır' platformu kapsamında, Bağdat Caddesi'ni 8-9 Aralık'ta düzenleyeceği etkinliklerle panayır alanına çevirecek.

Avea açıklamasında, Bağdat Caddesi'ndeki mağaza ve restoranlarla gerçekleştirilen marka ortaklıklarıyla Avealılar'a, 9 Aralık'a kadar yeme-içmeden, kozmetiğe, modadan, kitap, kırtasiye ve oyuncağa birçok alanda yüzde 50'ye varan indirimler sunulacağı, 8-9 Aralık tarihlerinde de bir dizi etkinlik düzenleneceği kaydedildi.

Etkinlik kapsamında, Avea Garage Band iki gün boyunca Nezih Kitapevi'nin önünde iPad üzerindeki uygulama ile müzik yaparken, sokak müzisyenleri de Bağdat Caddesi'ni boydan boya dolaşarak performans sergileyecek.

Avea İletişim Merkezleri'nin önünde kurulacak standda soruların LED ekran üzerinden sorulacağı bir yarışma da düzenlenecek. Katılımcılara 5'er sorunun sorulacağı yarışma 14: 00-20: 00 saatleri arasında her yarım saatte bir tekrarlanacak. Her soru grubunda en hızlı ve en fazla doğru yanıtı verenlere maç biletinden formaya, hediye çeklerinden akıllı telefona birçok hediye verilecek.

Avea müşterisi olmayanların da katılabileceği "Taşı taşıyabildiğin kadar" yarışmasının da düzenleneceği etkinlik kapsamında, ayrıca kestane ve salep ikramları da yapılacak.

Kampanya kapsamındaki markalar Agatha, Aslı, Bodrum Mantı, Burger King, Cafe Palacio, Caribou Coffee, Coquet, Derimod, Flormar, Gazete Bayii, GNC, Göz Grup, Jerfi Cafe, Kemal Tanca, Kryolan, Marks&Spencer, Nezih, Nike, Optik Trendy, Özsüt, Pinkberry, So Chic, Şaşkınbakkal Eczanesi ve Tekin Acar olarak sıralanırken, Avealılar, ilgili marka adını yazıp, 5060'a SMS göndererek kampanyadan yararlanabilecek.

Muhabir: Mücahid Eker

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea'dan, Bağdat Caddesi Organizasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement