Atasoy'un Hayati Tehlikesi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Atasoy'un Hayati Tehlikesi Sürüyor

Atasoy\'un Hayati Tehlikesi Sürüyor

Şevket Demirel Kalp Merkezi'nde tedaviye alınan oyuncu Sönmez Atasoy'un hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

12.12.2011 00:09

Isparta'da geçtimiz Perşembe günü 'Sakarya Fırat' adlı dizinin setinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle Şevket Demirel Kalp Merkezi'nde tedaviye alınan oyuncu Sönmez Atasoy'un hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Şevket Demirel Kalp Merkezin'de 4 gündür yoğun bakımda tutulan ünlü oyuncunun bazı internet sitelerinde öldüğü haberi hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Haberi aldıktan sonra Sönmez'in ailesini ve hastaneyi telefon yağmuruna tutan yakınları ve sanatçı arkadaşları Atasoy'un yaşadığı haberiyle rahat bir nefes aldı.

Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turhan Yavuz, oyuncu Sönmez Atasoy'un bilincinin hala kapalı olduğunu ve ilk günkü gibi yoğum bakımda tedavisinin sürdüğünü söyledi. Sönmez Atasoy'un öldüğüyle ilgili çeşitli söylentilerin çıkması üzerine açıklama yapma gereğini duyduklarını belirten Yavuz şunları söyledi:

"Sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Hala beyin fonksiyonlarından yanıt almış değiliz. Şu anda yaşıyor ve tedavisine devam ediliyor. Beyin ölümünün gerçekleştiğini söylemek şu an mümkün değil." - Isparta

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atasoy'un Hayati Tehlikesi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement